AENC

Vergaderen en presenteren

Op een slimme en efficiënte manier

Hybride werken blijft de norm in de toekomst. Om dit succesvol te faciliteren moet je als organisatie alle voorzieningen voor hybride vergaderen en presenteren goed op orde hebben. Lees meer

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Dick op 078 69 95 889

Ontdek

Slim vergaderen en presenteren. Daar weten wij alles van.

In een hybride werkomgeving krijgt het kantoor een nieuwe rol. Het wordt meer een ontmoetingsplek en veel kantooromgevingen ondergaan hierdoor een transformatie. Dit heeft invloed op de faciliteiten in het gebouw voor vergaderen en presenteren. Want hybride werken gaat allang niet meer alleen over een goede webcam of vergaderoplossing.

Omdat een deel van de deelnemers in de vergaderruimte aanwezig is en een deel vanuit huis of een andere locatie meedoet, zijn slimme en perfect werkende audiovisuele oplossingen nodig. Niet alleen in de vergaderruimte, maar ook op de thuiswerkplek. Het doel is om een hybride presentatie of vergadering net zo effectief en intuïtief te maken als de fysieke variant die we kennen van vroeger.

Elke soort ruimte vraagt om haar eigen soort oplossingen. Een huddle room heeft andere details nodig dan een boardroom of brainstormruimte.

Meer weten over vergaderen en presenteren?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Dick, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel