Selecteer een pagina

Service and support

Goed en snel geholpen

Prachtige beeldschermen, geïntegreerde IT-oplossingen, draadloos verbonden apparaten… u heeft er niets aan als het niet werkt. U wilt gemakkelijk en zorgeloos werken. Daar moet u van op aan kunnen. Mocht er toch een storing zijn, dan moet die onmiddellijk opgelost worden. En als u een vraag heeft, dan wilt u snel een antwoord.

Verzekerd van uitstekende support

Kiest u voor AENC, dan staat u er nooit alleen voor. Ons werk voor u houdt niet op nadat we uw IT- AV- of verlichtingsoplossing geïnstalleerd hebben. We doen graag ook het beheer en onderhoud. Zodat u niet hoeft na te denken over updates, licenties en het beheer van applicaties. Maar houdt u het beheer liever in eigen handen? Dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor vragen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar.

Alle kennis aanwezig

AENC heeft alle kennis in eigen huis. Dat vinden we belangrijk. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en bieden we u de beste ondersteuning. Van een gespecialiseerd en gecertificeerd ICT-projectteam tot consultants die bij u langskomen voor vakkundig advies. En we hebben allerlei AENC opleidingen. Zodat u alle mogelijkheden, die audiovideo, automatisering, software of lichtaansturing u bieden, optimaal kunt benutten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Download de Education brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Download de Working brochure

Laat uw gegevens achter om de automatische download te starten

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Vraag uw gratis maand aan

Laat uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u kunnen opnemen

Hartelijk dank voor uw aanvraag