Goed en snel geholpen

Prachtige beeldschermen, geïntegreerde IT-oplossingen, draadloos verbonden apparaten… u heeft er niets aan als het niet werkt. U wilt gemakkelijk en zorgeloos werken. Daar moet u van op aan kunnen. Mocht er toch een storing zijn, dan moet die onmiddellijk opgelost worden. En als u een vraag heeft, dan wilt u snel een antwoord.

Verzekerd van uitstekende support

Kiest u voor AENC, dan staat u er nooit alleen voor. Ons werk voor u houdt niet op nadat we uw IT- AV- of verlichtingsoplossing geïnstalleerd hebben. We doen graag ook het beheer en onderhoud. Zodat u niet hoeft na te denken over updates, licenties en het beheer van applicaties. Maar houdt u het beheer liever in eigen handen? Dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor vragen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar.

 

Alle kennis aanwezig

AENC heeft alle kennis in eigen huis. Dat vinden we belangrijk. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en bieden we u de beste ondersteuning. Van een gespecialiseerd en gecertificeerd ICT-projectteam tot consultants die bij u langskomen voor vakkundig advies. En we hebben allerlei AENC opleidingen. Zodat u alle mogelijkheden, die audiovideo, automatisering, software of lichtaansturing u bieden, optimaal kunt benutten.

 

Wat kunt u van ons verwachten?


Share This