AENC

Trainingen

Omdat het voor ons niet stopt na de installatie

Een veelzijdig aanbod van trainingen en strategische sessies, zodat je alle mogelijkheden van de technologie kunt benutten. Lees meer

Martin denkt graag met je mee over een training die aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Meer weten? Bel Martin op 078 69 95 889

Trainingen

Blijf technisch fit met onze trainingen

Een oplossing is voor ons pas geslaagd als het naast functionele vooruitgang, zorgt voor meer gebruikersgemak en gebruikersplezier. Precies om die reden hebben wij ons trainingsaanbod ontwikkeld.

We zien vaak dat de acceptatie van nieuwe techniek in organisaties een uitdaging is. Ontwikkelingen gaan in hoog tempo door. De kans is groot dat een oplossing die 2 jaar geleden is gekocht dankzij software-updates inmiddels veel meer kan.

Met een training van AENC spijker je jouw kennis over de aanwezige oplossingen bij én leer je hoe je alle mogelijkheden effectief gebruikt. Al onze trainingen kunnen op locatie gegeven worden en zijn voor maximaal 20 deelnemers. Sommige kun je ook online volgen, dit staat dan apart vermeld.

Inspiratie Event – Zakelijk

Meer informatie wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt!

Wanneer
21 november
Locatie
Van Hennaertweg 6, Alblasserdam

Meer weten over onze trainingen?

We denken graag met je mee over een training die aansluit bij de wensen binnen jouw organisatie. Bel Martin, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel