Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Diensten » Trainingen

Trainingen in ICT, AV en software bij u op locatie of in onze showroom

Met een goede basiskennis van uw apparatuur en systemen kunt u ze met alle vertrouwen gebruiken en bedienen. Wilt u er vaker, met meer plezier én effectiever mee aan de slag? Dan zijn er de trainingen van AENC. Een gebruikerstraining is niet alleen bevorderend voor het gebruikersplezier, maar het voorkomt ook klachten, storingen en verkeerd gebruik. Wat resulteert in minder kosten en een betere gebruikerservaring.

Of het nu gaat om het bedienen van een digibord, het publiceren van informatie op een scherm of het werken in een nieuwe ICT-omgeving, AENC geeft u met een aantal trainingen de tools en vaardigheden, die u nodig heeft om het maximale te halen uit de aangeschafte oplossingen.

Onze trainingen

Interactiviteit

Haal het maximale uit uw interactieve oplossing.

Een interactief touchscreen is een prachtig stukje techniek, waarmee u een inspirerende en interactieve les-, presentatie- en vergaderomgeving kunt creëren. Maar dan moet u wel op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. De training geeft u een compleet beeld van de veelzijdigheid van interactiviteit, waardoor het in te zetten is in alle lagen van uw school of organisatie.

Informatie aanvragen

Het moderne werken

Het moderne werken gaat over de integratie van mens, techniek en werkomgeving.

Het is voor veel organisaties al langer een belangrijk thema. Maar er mislukken ook veel projecten, omdat er niet goed genoeg is nagedacht hoe het moderne werken toe te passen. AENC traint u om het moderne werken succesvol te implementeren in uw organisatie. Zodat uw medewerkers de ruimte krijgen zichzelf te ontwikkelen en een gezonde balans te vinden tussen werk en privé.

Informatie aanvragen

Beheer

Kleine storingen gewoon zelf oplossen?

En basisonderhoud zelf uitvoeren? Volg dan onze beheertraining. U leert systemen in te stellen en kleine storingen zelf op te lossen. Een beamerlamp vervangen of een laptop updaten is na deze training een fluitje van een cent. Met een beheertraining is uw apparatuur veel sneller operationeel en is de kans dat een les, werkplek, vergadering of presentatie stil komt te liggen een stuk kleiner.

Informatie aanvragen

Maatwerk

Speciaal afgestemd op uw aangeschafte oplossingen

Wilt u dat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van uw aangeschafte oplossingen? Vraag dan nu een op maat gemaakte training aan, afgestemd op de oplossingen binnen uw organisatie. Onze trainer neemt met uw medewerkers alle functionaliteiten door en geeft aan de hand van voorbeelden aan hoe deze in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Informatie aanvragen

Wilt u een training volgen bij AENC?

AENC geeft u met een aantal trainingen de tools en vaardigheden, die u nodig heeft om het maximale te halen uit de aangeschafte oplossingen.

 

Vraag uw training aan en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen

    Training: