AENC » Diensten

Goed en snel geholpen, onze collega’s staan voor u klaar

* Zorgvuldig samengesteld voor meer gemak en plezier

De medewerkers binnen uw organisatie moeten zoveel mogelijk bezig zijn met hun business. Daarbij is het niet fijn als ze tegen allerlei automatiseringshindernissen oplopen. Oplossingen die niet aansluiten bij de wensen, haperende netwerkverbinding of dat het display niet het juiste scherm weergeeft. U moet erop kunnen vertrouwen dat u de juiste oplossingen tot uw beschikking heeft en wanneer er iets onverhoopt stuk gaat, u kunt rekenen op de meerwaarde van uw ICT/AV-partner.

Op het gebied van ICT & AV gaat dat verder dan simpelweg een server plaatsen of een display ophangen. Dat begint bij een goede inspiratiesessie om u te laten zien welke oplossingen er mogelijk zijn. Vervolgens proberen we via een gedegen advies, zorgvuldige installatie, uitgebreide gebruikerstrainingen en onbeperkte service & support uw organisatie te voorzien van een passende oplossing. Zodat u uw medewerkers optimaal kunt faciliteren in hun werkzaamheden en ervoor zorgen dat ze meer gebruikersgemak, gebruikersplezier en functionele vooruitgang ervaren.

Diensten van AENC

Wilt u graag meer informatie over onze diensten

Bent u benieuwd naar onze diensten op het gebied van ICT & AV? Laat u inspireren, adviseren en trainen of profiteer van onze service en support. Vul het formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

 

Laat ons u van dienst zijn

    Branche:ZakelijkEducatief