AENC

MKB+

Zorg voor efficiëntie met technologie die werkt

Elke organisatie heeft haar eigen uitdagingen rond hybride werken. Dagelijks helpen we bedrijven in verschillende markten met onze expertise en ervaring. Lees meer

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Patrick op 078 69 95 889

Ontdek

Praktische oplossingen die werken

Soepel hybride vergaderen en draadloos presenteren met een audiovisuele oplossing die precies dat mogelijk maakt. Het geluid is helder, het beeld scherp en de akoestiek perfect.

Niets is vervelender dan een oplossing die niet werkt. Net als je op het punt staat om een belangrijke presentatie te geven of je projectvoorstel door te nemen. Wij leren jou en je organisatie graag kennen door stil te staan bij vragen als: Hoe willen jullie (samen)werken? en Met welke oplossingen ondersteunen we mens en werk het beste?

Hoe beter we jou én de behoeftes binnen jouw organisatie leren kennen, hoe beter de oplossingen aansluiten bij wat jij en je collega’s nodig hebben om prettig te werken.

Deze organisaties gingen je voor:

Meer weten over de mogelijkheden in het MKB+?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Patrick, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel