AENC

Narrowcasting

Toon informatie aan de juiste personen op het juiste moment

Bij een moderne werk- of leeromgeving hoort een slimme tool voor narrowcasting. Een tool die gebruikersgemak, gebruikersplezier en functionele vooruitgang vergroot. Lees meer

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Roel op 078 69 95 889

GoBright

Digital signage

Digital signage van GoBright is een gebruiksvriendelijke softwareoplossing waarmee je de juiste informatie, aan de juiste personen op het juiste moment kan tonen. Je bepaalt zelf of je dat op alle schermen, een groep schermen of individueel schermniveau laat zien. Het is een directe en effectieve manier om zowel je medewerkers of studenten als je bezoekers te informeren. Naast standaard content zoals het weer, verkeer en nieuws, deel je ook specifieke en persoonlijke content zoals dashboards, ruimtebezetting of bewegwijzering.

De kracht van GoBright is dat Digital signage onderdeel is van één gebruiksvriendelijk platform. Je breidt heel makkelijk uit met ruimtereservering, werkplekreservering en digitale receptie.

Waarom een narrowcasting systeem?

In een hybride werk- of leeromgeving komen er dagelijks veel verschillende mensen over de vloer. Van medewerkers en leerlingen of studenten tot bezoekers. De behoefte aan duidelijke informatievoorziening wordt steeds groter. Narrowcasting kan gebruikt worden voor het snel verspreiden van veiligheidsinstructies en noodmeldingen of voor de bewegwijzering in het gebouw. Binnen scholen worden roosterwijzigingen, het menu in de kantine of foto’s van het laatste schoolfeest gedeeld. In wachtkamers in de zorg is het een ideale manier om patiëntinformatie te laten zien.

Met narrowcasting zorg je als organisatie voor:

  • Directe communicatie: communiceer specifieke berichten op alle schermen in het gebouw, een groep schermen of individueel schermniveau.
  • Herkenbaarheid: maak heel eenvoudig slides in je eigen huisstijl voor een professionele uitstraling en beheer deze vanaf één centrale plek.
  • Unieke mogelijkheden: Naast standaard content zoals weer, verkeer en nieuws, deel je ook specifieke en persoonlijke content zoals dashboards, ruimtebezetting of bewegwijzering.

68%

Van de organisties die narrowcasting gebruiken, melden een aanzienlijke verbetering in de interne communicatie.

72%

Van de kantoormedewerkers geeft aan meer betrokken te zijn bij hun werk als hun werkgever narrowcasting gebruikt.

53%

Van de grote bedrijven maakt pas gebruik van narrowcasing voor interne communicatie zoals mededelingen en veiligheidsinstructies.

De voordelen

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen van een systeem voor digital signage voor jouw organisatie.

Voor gebruikers:

Als wegwijzer in het gebouw te gebruiken

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve aansturing

Blijf op de hoogte van verschillende soorten informatie

Voor werkgevers:

Beheer vanaf één centrale plek

Compleet op maat in te richten in de eigen huisstijl

Deel standaard of juist specifieke content zoals ruimtebezetting

Meer weten over narrowcasting?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Roel, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel

Ingrediënten voor het ultieme narrowcasting systeem

Scherm

Een grote of kleine variant of meerdere schermen naast elkaar.

Wayfinding

Navigatie door het gebouw voor medewerkers en bezoekers.

Deze scholen gingen je voor: