AENC

HBO & WO

Techniek die barrières wegneemt en kennis en kunde met elkaar verbindt

Elke onderwijssector heeft zijn eigen audiovisuele uitdagingen. Iedere dag weer helpen we onderwijsorganisaties met onze expertise en ervaring.

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Thijs op 078 69 95 889

Ontdek

Het verbinden van kennis en kunde

Internationale samenwerking, colleges die op meerdere locaties gevolgd én teruggekeken kunnen worden, livestreams, presentaties, brainstormruimtes en auditoria. De werk- en leeromgeving binnen het HBO en WO is dynamisch en de oplossingen zijn divers.

De techniek moet barrières wegnemen zodat studenten effectief kunnen leren én (samen)werken en medewerkers in staat worden gesteld om bezig te zijn met de kern: kwalitatief onderwijs en innovatie.

Bij AENC haken we graag in een vroeg stadium aan en leren jouw onderwijsinstelling goed kennen. We starten met de context van de opdracht: hoe wordt er gewerkt, wie gaat de techniek gebruiken en welke vraagstukken zijn er? Met kennis over de organisatie denken we mee over zaken als: integratie van de nieuwe installaties met de bestaande audiovisuele systemen, gebruikersgemak, digitale veiligheid en het beheer van de techniek.

Deze organisaties gingen je voor:

Meer weten over de mogelijkheden in het HBO en WO?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Thijs, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel