AENC

Lesgeven

Op een zorgeloze manier die continuïteit biedt

Om continuïteit in lesgeven te garanderen, zijn hoogwaardige audiovisuele oplossingen nodig die aansluiten bij de behoeften van de leeromgeving. Lees meer

Wij staan altijd klaar voor een persoonlijk en praktisch advies. Meer weten? Bel Thijs op 078 69 95 889

Slim lesgeven. Daar weten wij alles van.

Veel onderwijsorganisaties te maken hebben met een hoge bezetting van de klaslokalen en collegezalen. Wij snappen dat. Als je zeker wilt zijn van continuïteit in lesgeven, is het belangrijk dat de uptime van audiovisuele apparatuur zo hoog mogelijk is. Op die manier kunnen leerkrachten en docenten zorgeloos hun lessen presenteren en is er zo min mogelijk uitval en overlast. Daarom kiezen we voor duurzame en eersteklas producten van leveranciers die echt gespecialiseerd zijn in het onderwijs, zoals Prowise.

De vraag die centraal staat is: met welke oplossingen kunnen leerkrachten en docenten de lesstof zo goed mogelijk overbrengen aan de leerlingen en studenten zodat het bijdraagt aan hun ontwikkeling? Of het nu gaat om lesgeven aan een groep in de school of een combinatie met online lesgeven. Elke soort ruimte in de leeromgeving vraagt om haar eigen soort oplossingen.

Wij staan voor zo min mogelijk verstoringen en lesuitval. Als er toch een keer een probleem is, zorgt ons Support-team dat we zo snel mogelijk langskomen om het op te lossen.

Meer weten over slim lesgeven?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Thijs, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wil je contact?

Hoe wil je contact?
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel