AENC » Audio & Video » Interactief & Collaboration

Brainstormen en scrummen zoals uw medewerkers dat het prettigst vinden

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Maak gebruik van een interactieve oplossing om uw verhaal kracht bij te zetten en uw publiek te boeien. Een interactief touchscreen of interactieve beamer creëert een inspirerende omgeving met veel mogelijkheden. Schrijf en teken over uw presentatie of lessen heen om uw boodschap een extra dimensie te geven. Sla alles op en mail het, inclusief aantekeningen, naar iedereen die in de ruimte zit. Uw toehoorders hoeven niets zelf te noteren en hebben volledig aandacht voor u.

Video collaboration is de meest efficiënte manier voor u om mensen bij elkaar te brengen en te laten vergaderen. Of het nu een 1-op-1 videogesprek of een conferentie met meerdere deelnemers is, video collaboration is een multifunctionele oplossing voor meerdere toepassingen. Professionele audio en video conferencing, draadloze presentatie en samenwerking, opname, streaming en distributie: u creëert met video collaboration één multifunctioneel en efficiënt vergaderplatform.

Onze interactieve & collaboration oplossingen

Onze interactieve & collaboration kwaliteitsmerken

Waarom kiezen voor interactief & collaboration van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u meer informatie over onze interactieve & collaboration oplossingen?

De mogelijkheden met interactieve oplossingen zijn erg breed. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief