Op één gebruiksvriendelijk paneel of touchscreen al uw apparatuur bedienen

Goed en efficiënt vergaderen is al een uitdaging op zich. Dan wilt u geen halve technicus moeten zijn om met de apparatuur te kunnen werken. Een bedieningspaneel is de ideale oplossing. Met een bedieningspaneel bedient u op eenvoudige en begrijpelijke wijze alle apparatuur in de vergaderruimte. Van een compact knoppenpaneel, waarmee u de meest gebruikte functies bedient, tot een fraai touchscreen waarin alle mogelijkheden verwerkt zijn.

Bedieningspanelen, een greep uit de mogelijkheden

Nieuw: GoBright Control

De voordelen van Room Management en besturing op één display. GoBright Control biedt u de mogelijkheid om enkele basisfuncties van het presentatiescherm in de ruimte te bedienen. Wanneer uw reservering start, zet GoBright Control automatisch het scherm aan en selecteert de juiste invoerbron. U kunt andere ingangen kiezen en het geluidsvolume van de luidsprekers zelf aanpassen. Waarom zou u een luxueus en duur besturingssysteem kopen als dit voldoende is?

Ontdek hier alle voordelen van Room Management.

Van knoppenpaneel …

Een paneel met een uiteenlopend aantal knoppen waarachter we voor u de meest gebruikte functionaliteiten van de audiovisuele installatie programmeren. Bijvoorbeeld het aan- en uitzetten van de apparatuur, het harder en zachter zetten van het geluid en het kiezen van de verschillende inputbronnen zoals PC of laptop.

… tot touchscreen

Een volledig ingericht en voorgeprogrammeerd aanraakscherm waarin alle functionaliteiten van de vergaderruimte verwerkt zijn. Van het bedienen van de apparatuur tot het aansturen van de verlichting, de zonwering en de airconditioning. Alle bedieningsschermen richten we overzichtelijk en naar wens in en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Zodat u gewoon blijft doen waarvoor u in de ruimte zit: vergaderen.

Inbouw

Kies voor een prachtig geïntegreerd bedieningspaneel in uw vergadertafel. Ook de bekabeling werken we netjes weg. Geen losliggende kabels meer of kabels die opeens kwijt zijn of meegenomen. En als u klaar bent met de vergadering, klapt u het bedieningspaneel in en is de vergadertafel weer leeg en netjes. Een matzwarte of stijlvolle, geborsteld aluminium behuizing zorgt voor een fraaie afwerking in uw vergaderruimte.

Mobiel device

Verander uw Android of Apple tablet en smartphone in een volledig functioneel bedieningspaneel. Via een eenvoudig te gebruiken applicatie heeft u realtime controle over onder andere uw AV-apparatuur, verlichting, zonnewering en temperatuur. De mobiele apparaten communiceren naadloos met het besturingssysteem. U kunt niet alleen in de ruimte, maar ook op afstand alle apparatuur in een handomdraai bedienen.

AENC adviseert

Extron

De voordelen van

Bedieningspanelen
Z

Geen technische kennis nodig

Z

Gebruikersvriendelijk

Z

Volledig geïntegreerd in de ruimte

Z

Op afstand bedienbaar

Z

Naar eigen wens in te richten

L

En nog veel meer

Laat ons u adviseren over de mogelijkheden

Branche:ZakelijkEducatief