Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Audio & Video » Draadloos & Bediening » Bedieningspanelen

Uw medewerkers bedienen alle apparatuur via één handig systeem

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Goed en efficiënt vergaderen is al een uitdaging op zich. Dan wilt u geen halve technicus moeten zijn om met de apparatuur te kunnen werken. Een bedieningspaneel is de ideale oplossing.

Met een bedieningspaneel bedient u op eenvoudige en begrijpelijke wijze alle apparatuur in de vergaderruimte. Van een compact knoppenpaneel, waarmee u de meest gebruikte functies bedient, tot een fraai touchscreen waarin alle mogelijkheden verwerkt zijn.

GoBright Control

De voordelen van Room Management en besturing op één display. GoBright Control biedt u de mogelijkheid om enkele basisfuncties van het presentatiescherm in de ruimte te bedienen. Wanneer uw reservering start, zet GoBright Control automatisch het scherm aan en selecteert de juiste invoerbron. U kunt andere ingangen kiezen en het geluidsvolume van de luidsprekers zelf aanpassen. Waarom zou u een luxueus en duur besturingssysteem kopen als dit voldoende is?

In één oogopslag zichtbaar

GoBright Control laat u in één oogopslag zien hoe lang de vergaderruimte nog is gereserveerd, zodat u de reservering kunt beëindigen of op tijd verlengen.

Waarom GoBright Control

 • Perfect voor kleine vergaderruimtes
 • Zichtbare tijdindicatie
 • Mogelijkheid om de vergadering te verlengen of te beëindigen
 • Mogelijkheid om storing te melden
 • Zeer eenvoudig te configureren
 • Voorkomt handmatige bediening
 • Uit te breiden met bijv. licht controle

Bedieningsmogelijkheden

GoBright Control biedt u de mogelijkheid om enkele basisfuncties van het presentatiescherm in de ruimte te bedienen. U kunt andere ingangen kiezen en het geluidsvolume van de luidsprekers zelf aanpassen.

Naar eigen smaak in te richten

 • Configureer aanwezige AV-apparaten
 • Customize knoppen
 • Stel default waarden in voor wanneer de vergadering begint
 • Stel eigen commando’s in
Van eenvoudig knoppenpaneel tot compleet touchscreen en inbouw

Knoppenpaneel

Van een paneel met een uiteenlopend aantal knoppen waarachter we voor u de meest gebruikte functionaliteiten van de audiovisuele installatie programmeren. Bijvoorbeeld het aan- en uitzetten van de apparatuur, het harder en zachter zetten van het geluid en het kiezen van de verschillende inputbronnen zoals PC of laptop.

Touchscreen

Tot een volledig ingericht en voorgeprogrammeerd aanraakscherm waarin alle functionaliteiten van de vergaderruimte verwerkt zijn. Van het bedienen van de apparatuur tot het aansturen van de verlichting, de zonwering en de airconditioning. Alle bedieningsschermen richten we overzichtelijk en naar wens in en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Zodat u gewoon blijft doen waarvoor u in de ruimte zit: vergaderen.

Inbouw

Kies voor een prachtig geïntegreerd bedieningspaneel in uw vergadertafel. Ook de bekabeling werken we netjes weg. Geen losliggende kabels meer of kabels die opeens kwijt zijn of meegenomen. En als u klaar bent met de vergadering, klapt u het bedieningspaneel in en is de vergadertafel weer leeg en netjes. Een matzwarte of stijlvolle, geborsteld aluminium behuizing zorgt voor een fraaie afwerking in uw vergaderruimte.

Waarom kiezen voor bedieningspanelen van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Wilt u meer informatie over bedieningspanelen?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

  Branche:ZakelijkEducatief