Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Diensten » Consultancy

Één van onze experts komt kosteloos bij u langs op locatie voor vakkundig advies

Voor organisaties is het niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. De gevolgen van een onzorgvuldig advies of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Audiovisuele, automatiserings-, software- of verlichtingsprojecten zijn complex en regel je niet even over de telefoon.

Vandaar dat er altijd een AENC consultant bij u op locatie langskomt. Hij helpt u bij het maken van de juiste keuzes. En dat begint altijd met luisteren. Waar bent u mee bezig? Wat heeft u daarbij nodig? Omdat meedenken en adviseren in zijn DNA zit, kijkt onze consultant ook meteen naar de technische haalbaarheid en uitvoerbaarheid van uw wensen. En of eventuele reeds aanwezige apparatuur kan worden geïntegreerd in de nieuwe oplossing.

 

Eén aanspreekpunt

Wanneer het advies overgaat tot opdracht wordt het projectteam ingeschakeld. Afhankelijk van de gekozen oplossingen zullen de specialisten van het AV- of ICT-projectteam alles tot in de puntjes gaan verzorgen. Maar uw consultant blijft betrokken bij het project. Hij is te allen tijde op de hoogte van de vorderingen en u houdt één aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vragen.

Wilt u graag vrijblijvend advies op maat?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief