Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Diensten » IT/AV projectteam

Gespecialiseerde en gecertificeerde professionals met alle kennis en kunde van AV & ICT

Een project dat soepel verloopt, zorgvuldig geïmplementeerd en geïnstalleerd. Zonder frustraties, ontevredenheid en discussies over kosten. Met het projectteam van AENC kan het! Afhankelijk van uw oplossingen heeft u de beschikking over een AV- of ICT-projectteam, die uw projecten van A tot Z verzorgt. Van advies en projectmanagement tot testen en nazorg.

 

ICT-Projectteam

Het ICT-projectteam heeft alle certificeringen in huis voor vakkundige en betrouwbare projectadvisering en -begeleiding. We zijn up-to-date gecertificeerd voor onderstaande A-merken. Zo kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste kwaliteit, het beste advies en de meest continue begeleiding bij de implementatie van uw nieuwe ICT-omgeving krijgt.

AV-Projectteam

Al onze AV-projectleiders zijn PRINCE2 gecertificeerd, dé standaard op het gebied van projectmanagement. Door het volgen van deze methode zorgen onze projectleiders ervoor dat uw AV-project efficiënt en naar tevredenheid gerealiseerd wordt. Daarnaast gaat ons projectteam regelmatig op training bij fabrikanten wanneer er nieuwe producten gelanceerd worden of wanneer er updates zijn op bestaande producten.

R&D

Binnen de projectteams is er volop aandacht voor Research & Development en nieuwe productontwikkelingen. We doen onderzoek naar nieuwe en vernieuwende ICT & AV-oplossingen. En voordat we zo’n nieuwe oplossing introduceren, testen we binnen het projectteam eerst alles uitvoerig door. Zo weet u zeker dat alles werkt als uw organisatie ermee gaat werken.

 

Scrum

Beide projectteams werkt volgens de scrummethode. Scrum is een projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt. Elk project bestaat uit een aantal fases, en elke fase uit meerdere deelprojecten. In zo’n deelproject werken verschillende medewerkers met de beste expertise samen. Vooral aan de test- en nazorgfase besteden we veel aandacht. Deze zijn namelijk bepalend voor het slagen van het project.

 

Technische architecten

De medewerkers van het projectteam zijn technische architecten. Ze geven vooraf technisch advies aan de consultants. Zo krijgt u altijd de juiste offerte en het beste plan van aanpak. Na opdracht verzorgt het projectteam de projectbegeleiding en het –management. En na implementatie houden ze nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Zodat uw organisatie nooit achterloopt.

Wilt u weten wat ons projectteam voor u kan betekenen?

Het projectteam zorgt ervoor dat uw project van A tot Z soepel verloopt. Van advies en projectmanagement tot testen en nazorg. Heeft u een vraag of suggestie voor het projectteam, dan horen we die graag.

 

Vul het formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen