Draadloos vergaderen, een nieuwe manier van samenwerken op afstand

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Vergaderingen, je houdt ervan of je haat ze. Toch kunnen we er niet omheen. Vergaderruimten zijn nog steeds de plaatsen waar beslissingen worden genomen, de creativiteit losbarst en het echte teamwork tot leven komt. Dus, waarom zou u niet op zoek gaan naar oplossingen die de productiviteit en efficiëntie van alle vergaderingen verhogen, zowel in de ruimte zelf als op afstand?

Met de draadloze conferencingsystemen van Barco ClickShare kunt u ‘uw eigen vergadering meenemen’ (BYOM*) van overal en met elk device, zodat u snel, eenvoudig en zonder teveel gedoe in contact kan komen met collega’s op afstand. Sluit de ClickShare Conferencing-button aan uw laptop, zet een gesprek op met confencingoplossing naar keuze en in minder dan 7 seconden bent u klaar om te vergaderen.

Verbindt via de button en/of app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare Collaboration App werken samen om een rijke vergaderervaring te leveren vanaf uw laptop, versterkt door het aanwezige conferencesystem in de ruimte

De Conferencing Button

In enkele seconden ben je automatisch verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring..

De Collaboration App

De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Situatieschets

U bent een vergadering op afstand begonnen aan uw bureau, maar andere collega’s willen meedoen. Loop naar een vergaderruimte, maak verbinding via de Conferencing-button zonder uw vergadering te hoeven sluiten of opnieuw te starten. De vergadering gaat door, maar het beeld en geluid wordt automatisch overgeschakeld naar de  oplossing (microfoons, soundbars, camera’s) in de ruimte. Interactief content delen en samenwerken  kan worden gedaan met de Conferencing-button of de Collaboration-app.

Op zoek naar een conferencingsysteem die naadloos samenwerkt met Barco ClickShare?

Wat is BYOM*

Bring Your Own Meeting (BYOM) is een natuurlijke uitbreiding van BYOD (Bring Your Own Device) en beschrijft het fenomeen waarbij mensen de voorkeur geven aan vergaderen op afstand vanaf hun persoonlijke apparaat (bijv. laptop) met hun favoriete vergaderoplossing (bijv. Microsoft Teams). Daarbij kiezen ze om het aanwezig conferencingsysteem alleen ter ondersteuning te gebruiken om het niveau van de vergadering te versterken .

BYOM groeit snel en waarbij drie factoren sturen deze trend:

  • Medewerkers zijn productiever wanneer we onze eigen apparaten op het werk gebruiken
  • Medewerkers geven de voorkeur aan een bepaalde vergaderoplossing met een gebruikerservaring die ons aanspreekt of die het beste past bij hoe we willen werken
  • Medewerkers vermijden het gebruik van apparatuur die we niet begrijpen of die we moeilijk kunnen bedienen

Download de whitepaper over BYOM (eng)

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief

    Bron: Barco.com