HP en Zoom starten conferentieruimtesystemen

Nieuws

Zoom Video Communications is een partnership aangegaan met HP waarbij ze drie HP vergaderruimtesystemen gaan ontwikkelen die vooraf zijn geconfigureerd met Zoom Rooms software.

HP Elite Slice G2 met Zoom Rooms is een vooraf geconfigureerd, kant-en-klaar alles-in-één apparaat voor kleine ruimtes en huddle-ruimtes. Het biedt Zoom Room functionaliteit met geïntegreerde 12,3-inch diagonale anti-glare CoRC (Center of Room Controller) die conference calls, 90dBa audio voor high-fidelity geluid en beveiligde poortbedekking beheert om schade door gebruikers te voorkomen. De lancering is gepland in het derde kwartaal van 2019.

Het HP Elite Slice G2 Audio Ready met Zoom Rooms-apparaat beschikt ook over vooraf geconfigureerde Zoom Rooms-software en kan worden geïmplementeerd in omgevingen met bestaande AV-infrastructuur of toepassingen waarbij verbinding met audio- en video-randapparatuur van derden nodig is. Het is ontworpen voor middelgrote tot grote kamers en is gepland voor lancering in juli 2019. Audio-hardware wordt apart verkocht.

HP Collaboration pc met Zoom Rooms is een pc met vooraf geconfigureerde Zoom Rooms-software die paren met externe AV-randapparatuur en bedieningselementen. Zodat bedrijven de compatibiliteit met meerdere schermen, plafondmicrofoons en videocamera’s kunnen customizen en garanderen. Het kan worden ingezet als een single-purpose appliance die is geoptimaliseerd voor Zoom Rooms. Het is gepland voor lancering in juli 2019 en is geschikt voor gebruik in boardrooms, klaslokalen en trainingscentra.

Bron: Inavate