Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Prowise digibord: het interactieve bord dat uw verwachtingen overtreft

* Vrijblijvend, binnen 4 werkuur een reactie

Unieke onderwijs-, vergader- en presentatiemogelijkheden voor een revolutionair lage prijs. Klaar voor alle uitdagingen die het klaslokaal of de vergaderruimte nu én in de toekomst u te bieden heeft?

Prowise en AENC maken digitaal onderwijs, vergaderen en presenteren voor iedereen toegankelijk. Als betrouwbare en innovatieve partners presenteren we met trots allerlei digitale oplossingen om het leren en samenwerken eenvoudiger, effectiever en leuker te maken.

Preciezer dan ooit met ProWrite Ink
Dankzij de twee ergonomische pennen kunnen twee personen gelijktijdig opdrachten uitvoeren op het Prowise bord. De pennen zorgen voor een snelle en realistische schrijfervaring. De dunne penpunt zorgt voor een nauwkeurigere en snellere schrijfbeleving dan ooit. Het Prowise digibord wordt standaard geleverd met twee pennen.

Haarscherp beeld en helder geluid
Het 4K Ultra HD IPS Panel staat garant voor de best mogelijke kijkervaring. Alleen de allerbeste LG-panels worden gebruikt. Met een kijkhoek van 178° is de content op het bord voor iedereen haarscherp zichtbaar. De Prowise pixelgarantie garandeert dat bij defecte pixels het volledige digibord vervangen wordt.

De volledig geïntegreerde 2.1 soundbar zorgt voor helder geluid. De twee ingebouwde speakers (voorkant) en subwoofer (achterkant) zijn Dolby Audio gecertificeerd. Zo beschikt u overal in de ruimte, zonder externe geluidsversterkers, altijd over een kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit.

De vier in het Prowise digibord verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal of de presentatieruimte binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand. Zo haalt u bijvoorbeeld via Teams een externe expert uw les of presentatie binnen.

Prowise Presenter
Presenter 10 is gevuld met een schat aan educatieve content en interactieve mogelijkheden voor leerkrachten (instructie), groepen (samenwerkend leren) en leerlingen (verwerking) waarmee u op een eenvoudige, snelle en interactieve manier lessen kunt geven en maken.

Maar ook voor zakelijke gebruikers is Presenter 10 ideaal. Met de ingebouwde whitebordfuncties maakt u onder andere eenvoudig gebruik van functies zoals schrijven, gummen, lijnen trekken en vormen maken. Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk zoals realtime samenwerken op ieder moment, vanaf elke afstand en op ieder device.

De software wordt geheel gratis meegeleverd bij ieder Prowise digibord.

Alles binnen handbereik met Prowise Central
De functies die u iedere dag nodig heeft, staan direct klaar in een intuïtieve interface. Navigeer binnen een handomdraai naar Presenter, uw browser of een van de Prowise apps.

Digibord uit het topsegment tegen de beste prijsgarantie
Het Prowise bord onderscheidt zich niet alleen op het gebied van technische specificaties, kwaliteit, gebruiksgemak en innovatieve oplossingen. Maar ook op de baanbrekende prijspositionering. Een Prowise-oplossing is voor iedereen betaalbaar. Zonder concessies te doen in kwaliteit, gebruiksgemak of innovatie.

Combineer de scherpe aankoopprijs met het laagste uitvalpercentage in de markt, de unieke volledige vijfjarige onsite garantie en service én het lage energieverbruik en u komt tot een ongeëvenaard Total Cost of Ownership.

5 jaar garantie met on-site service
De standaard garantieperiode voor het Prowise digibord is vijf jaar en is uit te breiden naar maar liefst zeven of acht jaar. Tijdens deze periode ontvangt u volledige garantie, alle onderdelen en arbeidskosten worden vergoed. Prowise komt zelfs bij u langs om alles ‘on-site’ op te lossen.

Wat houdt ‘next business day on-site service’ van Prowise in:

 • Servicemeldingen voor 14.00 uur geregistreerd, worden de volgende werkdag opgelost
 • Reparatie op locatie of een vervangend scherm
 • Volledig kosteloos binnen uw garantietermijn

Energiezuinige ENERGY STAR®
Het Prowise digibord is voorzien van de ENERGY STAR-certificering. Dit geeft aan dat de Prowise borden tot de beste in de markt behoren, maar bovendien ook qua bezuiniging op stroomverbruik voorop lopen.

 • Toekomstbestendige materialen
 • Duurzame verpakking
 • Geproduceerd met oog voor milieu, mens en natuur

Privacy & security
Het Prowise digibord is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het primair, voortgezet en hoger onderwijs, vergaderlocaties en het bedrijfsleven. We snappen dat er tijdens het gebruik gevoelige informatie (bijvoorbeeld bedrijfsgegevens of leerlingdata) de revue passeert. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat er veilig en verantwoord wordt omgegaan met de persoonsgegevens van onze gebruikers. Het Privacy Verified-certificaat toont aan dat u erop kunt vertrouwen dat u persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn.

Optioneel

 • Prowise iPro liftsystemen (Muur- en mobiele liften voor optimaal gebruiksgemak)
 • Prowise pc-modules (Maak van het digibord een computer met Windows 10)
 • Prowise personal devices (Chromebooks, Edubooks en All-in-One PC’s)
 • Prowise Go (Een complete online leeromgeving zonder IT-zorgen)
 • Trainingen (Gevalideerde trainingen door het Ministerie van OCW)

Verkrijgbaar in de formaten 55”, 65”, 75” en 86” (Bekijk alle specificaties)

Een aantal van onze tevreden Prowise gebruikers

Vragen over onze Prowise borden?

Neem contact op met één van onze specialisten

Prowise-digibord-kopen-Dick-van-Vuren

Dick van Vuren

Zuid-Holland en Zuid-Nederland

Prowise-digibord-kopen-Peter-Gerards

Peter Gerards

Noord- en Oost-Nederland

Prowise-digibord-kopen-Roel-Waayer

Roel Waayer

Noord- en Oost-Nederland

AENC is exclusief Prowise partner voor Noord- en Zuid-Holland, maar levert uiteraard de Prowise borden in heel Nederland.

T: 078 – 69 95 888 / E: contact@aenc.nl

Waarom kiezen voor een Prowise digibord van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Ontvang advies over de mogelijkheden en prijzen

Een digibord van Prowise biedt u een complete interactieve leer- of vergaderomgeving. Wilt u de unieke mogelijkheden zelf ervaren? We verzorgen met veel plezier een inspiratiesessie of workshop bij u op locatie. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

  Branche:ZakelijkEducatief  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!