Onze footprint

Victory4All

AENC investeert reeds een aantal jaar in Victory4All. Zodat ze hulp kunnen blijven bieden waar het zo hard nodig is.

Victory4All biedt sinds jaar en dag hulp aan kansarme kinderen in Zuid-Afrika en viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. De afgelopen 15 jaar heeft Victory4All veel bereikt. Dagelijks ontvangen zo’n 600 kinderen goed onderwijs en begeleiding in één van hun projecten.

130 van de allerkleinste (tot 6 jaar) worden opgevangen in Noah’s Ark, waar er wordt gewerkt aan een stevige basis voor hun verdere ontwikkeling.

Op King’s College krijgen 320 kinderen basisonderwijs, waarbij de nadruk ligt op geestelijke groei, leiderschap en algehele ontwikkeling.

Het Rainbow Centre richt zich op kinderen met lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Waarbij, in het Skill Centre, hun zelfstandigheid wordt vergroot met vakgerichte trainingen. Met als doel om een passende baan te vinden.

Voor de kinderen waarbij de thuissituatie onhoudbaar is, beschikt Victory4All over acht pleeghuizen. In elk huis worden zes kinderen een veilige haven en liefdevolle opvang geboden.

“Tja, wat kan ik zeggen over de vriendschap en samenwerking met AENC. Het is voor ons echt van onschatbare waarde. Naast de enorme financiële hulp is de praktische hulp ook geweldig. We hebben laatst voor elke klas een ‘smart board’ gekregen. Ze zijn hier geweest om de borden in de klassen op te hangen en te installeren. En dit is maar één voorbeeld. Nogmaals, het is met geen woorden te benoemen hoe blij wij zijn met de hulp van AENC.”

Johan Vos
Directie