Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Laat je medewerkers efficiënter samenwerken en communiceren op afstand

Vraag een adviesgesprek aan*

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Videoconferencing is het online vergaderen mét beeld via een conferencingoplossing (microfoons, soundbars, camera’s en software). Een efficiënte manier van vergaderen die sinds de introductie van het hybride werken steeds vaker wordt geïntegreerd in de werkwijze van je medewerkers. Veel organisaties hebben een thuiswerk- of werken op afstand beleid, waarbij veel medewerkers vanuit huis of een andere externe locatie werken.

Omdat samenwerken op afstand meer en meer een gebruikelijke praktijk wordt, is het hebben van een betrouwbare conferencingoplossing belangrijker dan ooit geworden. Het hebben van een effectieve oplossing kan de flexibiliteit van werknemers vergroten om op afstand samen te werken. AENC levert diverse hardware om videoconferencing tot een succes te maken. 

AENC is preferred supplier van Microsoft Teams

Voor de benodigde software is Microsoft Teams dé oplossing voor samenwerken en communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern. Je kunt overal werken en je teamleden kunnen gemakkelijk chatten, videobellen, samenwerken aan bestanden en werken met je favoriete apps.

Werkplek

Videoconferencing mogelijkheden 

Als het gaat om een ruimte waar je efficiënt kan samenwerken wordt er niet meteen gedacht aan de werkplek . Maar vooral voor samenwerken op afstand is de werkplek uitermate geschikt en bovendien vertrouwd. Zeker wanneer collega’s steeds vaker extern werken en het samenwerken op afstand toeneemt, kan een  conferencingsysteem op je werkplek een aangename toevoeging zijn. Het stelt je in staat productief te blijven op je pc of laptop, terwijl het systeem de videoconferentie en andere administratieve taken afhandelt.

Vraag een adviesgesprek aan

Huddle Room

Videoconferencing mogelijkheden 

Huddle rooms worden steeds populairder. De ruimte – geschikt voor ongeveer 2 tot 6 personen – is praktisch ingericht, geschikt om snel ideeën uit te wisselen en constructief samen te werken. Het compacte ontwerp van de ruimte vereist minder complexiteit. De technologie in de ruimte moet vooral kosteneffectief en gebruiksvriendelijk zijn. Systemen voor Huddle rooms zijn compacte, lichtgewichte Plug & Play ontwerpen die weinig ruimte in beslag nemen en kabels minimaliseren.

Vraag een adviesgesprek aan

Vergaderruimte

Videoconferencing mogelijkheden 

De traditionele vergaderruimte is steeds meer aan het veranderen. Zo hebben beamers plaats gemaakt voor displays en wordt de ruimte steeds vaker ingezet voor spontane snelle samenwerkingen. De conferencingoplossing moet dus in meerdere situaties toepasbaar zijn en geschikt voor meetings van 6 tot 15 personen. Door een systeem met losse componenten te gebruiken kun je afstemmen op basis van de grootte van de vergadering.

Vraag een adviesgesprek aan

Boardroom

Videoconferencing mogelijkheden

Boardrooms zijn nog steeds ruimtes met status, voor meetings op hoog niveau. Ze hebben de functie om groepen tot 30 personen samen te laten komen en relaties op te bouwen. Hoogwaardig beeld en geluid dat is ontworpen voor een optimale communicatie is essentieel. De technologie moet eveneens gebruiksvriendelijk en functioneel zijn, zodat jij je kunt focussen op de inhoud. Even belangrijk is dat de gekozen oplossing recht doet aan de sfeer in de boardroom.

Vraag een adviesgesprek aan

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze!

Ga vandaag nog aan de slag met videoconferencing. We helpen je graag bij de implementatie en gebruikerstrainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar jouw wensen en wat je nodig hebt om deze te realiseren.

Laat ons je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Type ruimte

    Branche

    en wij nemen z.s.m. contact met je op