Kijk onze laatste serie Prowise webinars terug!

Dit voorjaar hebben wij opnieuw een mooie reeks webinars georganiseerd onder de bezielende leiding van onze onderwijsspecialist Martin de Fockert. Bekijk hieronder welke thema’s aan bod zijn gekomen en kijk alle webinars terug op een moment dat het u uitkomt.

Webinar

Presenter 10: de laatste puntjes op de i

Presenter 10 is de standaard voor krachtige instructie aan en eenvoudige samenwerking met uw leerlingen of studenten. Op ieder device en elk touchscreen. De software wordt continu voorzien van nieuwe en verbeterde functionaliteit. Een voorbeeld is het ‘Deel Scherm’ in ProConnect, dat sinds kort terug is in versie 10. En er staat nog veel nieuws op de rol! In dit webinar nemen we u mee in de bekende en minder bekende mogelijkheden van dit gratis pakket. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kijk het webinar terug

Bedoeld voor: Docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO

Webinar

Hybride klaslokaal: een blijvertje…

Een jaar geleden nog een noviteit, inmiddels in een toenemend aantal klaslokalen dagelijks in gebruik. Ons hybride klaslokaal concept biedt de docent mogelijkheden om leerlingen thuis en in de klas les te geven. We kijken tijdens dit webinar samen naar de werking en eenvoudige manier van gebruik. De voor- en nadelen kunt u deze keer zelf ervaren als leerling thuis. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kijk het webinar terug

Bedoeld voor: Docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO

Webinar

Het Prowise TEN scherm: de nieuwe standaard

Het nieuwe Prowise TEN Touchpanel biedt alles wat een docent vandaag de dag nodig heeft voor een interactieve les vol krachtige instructie en samenwerking. Uitgerust met de allernieuwste technieken ervaart een docent een optimale schrijfervaring gekoppeld aan gebruiksgemak. Het TEN scherm is een totaaloplossing voor offline en online lesgeven. En is voorzien van optimale beeldkwaliteit, Dolby soundbar, MOVE camera en microfoons voor conferencing via MS Teams, Google MEET of Zoom.

Kijk het webinar terug

Bedoeld voor: docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO, IT-beheer en directie

Webinar

Alles wat je altijd wilde weten over Prowise Central

Start uw Teams sessie met een klik op het bord, open Word documenten of start een PowerPoint presentatie. Het is allemaal snel en eenvoudig mogelijk in Prowise Central, het Android besturingssysteem op elk nieuw Prowise scherm. Bekijk uw favoriete websites in hoge 4K kwaliteit of start een YouTube video in Presenter software zonder hinderlijke reclames. Dat geldt overigens ook voor de Prowise Browser. Veiligheid staat voorop in deze 100% door Prowise zelf ontwikkelde omgeving. In dit webinar laten we u de mogelijkheden zien van vandaag en nemen we een kijkje in de toekomst naar wat er nog voor moois komt! Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kijk het webinar terug

Bedoeld voor: docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO, IT-beheer en directie

Webinar

ScreenControl: krachtig beheer van alle Prowise Touchscreens in je school

Met Prowise Screen Control kunt u alle touchscreens vanaf een centrale locatie beheren. Installeer apps, push updates of verander de achtergrondafbeelding van alle schermen in uw school of stichting met één druk op de knop. Bepaal vanaf uw IT-afdeling welke apps voor welke docenten beschikbaar zijn en krijg inzicht in de installbase van Prowise Touchscreens binnen de school. Wat kan er nu al en wat zit er nog in de pijplijn? We kijken naar de meer beheersmatige kanten van de Prowise oplossingen, dus dit webinar is vooral gericht op IT-managers en beheerders. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kijk het webinar terug

Bedoeld voor: IT-beheer en directie