De 3 redenen waarom room management onmisbaar is

De 3 redenen waarom room management onmisbaar is

Weet u nog niet precies wat room management inhoudt en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? In deze blog leggen we u precies uit waarom room management onmisbaar is voor elk bedrijf.


Reden #1: Altijd verzekerd van een ruimte die past bij uw voorkeuren

Eén van de grootste problemen bij veel bedrijven is het zorgen voor een passende ruimte voor elke situatie. Heeft u bijvoorbeeld een vergadering en wilt u hierbij een presentatie geven op een Prowise smartboard? Dan is het vanzelfsprekend dat u een ruimte zoekt die deze faciliteiten heeft. Het kan in veel situaties voorkomen dat deze ruimte al in gebruik is, terwijl ze niet optimaal gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten. Room managementsoftware zorgt ervoor dat elke werknemer een ruimte krijgt die bij hem past.


Reden #2: Naadloze integratie met diverse FMIS-systemen zoals Topdesk

Een Facility Management Informatie Systeem kan bedrijven helpen om mensen, processen, systemen en technologieën te combineren. Onze room managementsoftware is naadloos te integreren met FMIS-systemen zoals Topdesk, Ultimo en Scope4Nation. Wilt u weten of onze room managementsoftware ook in uw FMIS-systeem geïntegreerd kan worden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.


Reden #3: Bespaar tijd en geld door efficiëntere benutting van uw ruimtes

Misschien wel één van de grootste kostenposten voor elk bedrijf zijn de loonkosten. Daarom snappen wij heel goed dat u de werkdag van uw werknemers zo effectief mogelijk wilt indelen. Een zoektocht naar de juiste ruimte kan voor veel vertraging zorgen en zorgt ervoor dat uw werknemers niet effectief kunnen werken. Daarnaast kan het ook nog eens een slechte indruk maken op klanten die lang bezig zijn met het zoeken van de juiste ruimte.


Volledig voor u op maat ingericht

Bij veel room managementsystemen zijn er problemen met de integratie en werkt het niet helemaal naar verwachting. Om dit te voorkomen, wordt het systeem volledig op maat ingericht op uw organisatie. Zo weet u zeker dat al uw werknemers effectiever kunnen samenwerken en er geen problemen zijn bij het reserveren van vergaderruimtes.


Meer weten over wat room management voor u kan betekenen?

Bent u er net als wij van overtuigd dat room management onmisbaar is voor uw bedrijf en wilt u er meer over weten? Plan een korte call in om vrijblijvend te sparren uw room managementstrategie. Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888

Of mail naar contact@aenc.nl

Advies over room management?

Bent u na bovenstaande blog benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het inzetten van room management binnen uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

    '

    Maak uw keuzeAdviesgesprekPrijsopgave