De 5 voordelen van een Prowise schoolbord

In een ongekend tempo verschijnen digitale schoolborden op basisscholen tot universiteiten. Dit is natuurlijk niet voor niks. In deze blog leggen wij u namelijk uit wat de voordelen van een Prowise schoolbord zijn voor uw onderwijsinstelling. Dus lees snel verder en geef uw leerlingen de impuls die ze juist nu zo nodig hebben. 

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Voordeel 1: Doelgericht lesgeven

De aandacht van leerlingen en studenten is kostbaar. Door de toename van mobiele apparatuur en het drukke leven waarin veel studenten zich bevinden, is concentratie op de lesstof soms lastig. Bevordering van de doelgerichtheid is dan een must. Door het gebruik van een digitaal schoolbord kan de lesstof direct gepresenteerd worden en kunnen lessen naadloos opgevolgd worden. Hierdoor hoeven studenten niet te wachten op de leraar en blijven vanaf het begin betrokken bij de les.

 

Voordeel 2: Stijgen van de betrokkenheid van studenten

Het positief stimuleren van de leerlingen is het ultieme doel van een onderwijsinstelling. U kunt natuurlijk nog zo uw best doen, maar een deel van het succes is afhankelijk van de betrokkenheid van de studenten. Door de uitstekende beeldkwaliteit en geluidskwaliteit van het Prowise schoolbord systeem kunnen uw studenten de les op de meest ideale manier volgen. Hierdoor stijgt de betrokkenheid van studenten.

 

Voordeel 3: Gemakkelijk op te starten

Een van de grootste ergernissen met digitale schoolborden zijn opstartproblemen. Prowise schoolborden zijn uitgerust met plug and play poorten waardoor u snel en gemakkelijk uw laptop of andere apparatuur aan kunt sluiten. Daarnaast wordt het systeem door bewegingssensoren automatisch opgestart. Zo hoeft u nooit meer minutenlang te wachten aan het begin van uw les.

 

Voordeel 4: Flexibel in te zetten systeem

Afgelopen jaar heeft nogmaals bevestigd dat het onderwijs flexibel moet zijn om succesvol te zijn voor leerlingen en leraren. Een van de voordelen van de Prowise schoolborden is de flexibiliteit van het systeem. U kunt namelijk gemakkelijk lessen opslaan en hergebruiken of opsturen naar leerlingen die helaas niet bij de les konden zijn. Daarnaast kunt u oudergesprekken of bijlessen gemakkelijk digitaal uitvoeren door de ingebouwde webcam.

Voordeel 5: Volledig naar uw wensen

Het onderwijs staat voor veel uitdagingen, leraren staan onder hoge werkdruk en door externe factoren kunnen schooljaren flink beïnvloed worden. Doordat de Prowise schoolborden ontwikkeld zijn in samenwerking met experts uit het onderwijs, zijn de borden perfect afgesteld op alle behoeftes van leraren. Zo heeft u de tools om van elk schooljaar een succesvol jaar te maken.

Heeft u interesse?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888
Of mail naar contact@aenc.nl

Prowise schoolbord kopen?

Bent u na de bovenstaande voordelen benieuwd naar de mogelijkheden van onze digitale schoolborden? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Zo kunt u zelf ervaren welke voordelen en mogelijkheden onze schoolborden u bieden.

    Branche:ZakelijkEducatief