Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Audio & Video » Beeld & Geluid » Grootbeeld projectie

Uw presentatie goed zichtbaar voor een groot publiek

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Een projector wordt nog steeds veel toegepast bij presentaties, zeker in grotere presentatieruimtes, aula’s, conferentie- en congreszalen. Projectoren zijn er in vele tientallen modellen. Een goed advies is belangrijk. Hoe is de lichtomstandigheid in de ruimte of zaal en welk soort beelden wilt u laten zien? Zomaar een paar vragen die in belangrijke mate bepalen welke beamer het beste bij u past.

Projectieschermen

U profiteert maximaal van de kwaliteit van een projector als deze op het juiste scherm projecteert. Daarom is het belangrijk dat u een projectiescherm kiest dat geschikt is voor de betreffende projector en ruimte. Zo moet u rekening houden met de inkijkhoek van de aanwezigen, zodat iedereen een optimaal zicht heeft op het beeld. Projectoren hebben een verschillende lichtsterkte. En natuurlijk worden sommige apparaten op een tafel geplaatst terwijl anderen aan het plafond gemonteerd zijn. Projector, scherm en ruimte bepalen samen de uiteindelijke beeldkwaliteit. Wij adviseren u er graag over.

Grootbeeld projectie tijdens een presentatie

Waarom kiezen voor grootbeeld projectie van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Onze keuze als het om uw functionele vooruitgang gaat

Wilt u meer informatie over grootbeeld projectie?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief