Onderdeel van het AENC Intelligent concept

Maak optimaal gebruik van uw leeromgeving met een interactieve projector

* Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten

Voeg flexibiliteit en interactiviteit toe aan uw lessen met een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch (254 cm) en tal van geavanceerde functies. Creëer een leeromgeving waarin studenten alles perfect kunnen zien vanaf elke plek in de klas, op het scherm bijdragen kunnen toevoegen en zelfs kunnen deelnemen via hun eigen smart device.

Dankzij de interactieve onderwijsoplossingen van Epson hebben docenten de vrijheid om digitale leerervaringen te creëren die voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse technologisch bewuste leraren en studenten en die betrokkenheid en effectief onderwijs stimuleren.

Zowel in het klaslokaal als de collegezaal kunt u met Epson’s interactieve onderwijsoplossingen, via de finger-touch functie of het gebruik van twee pennen, een breed scala aan content weergeven en bewerken. Maak aantekeningen bij presentaties in real-time: voeg tekst, tekeningen, commentaar en antwoorden direct toe op het scherm, om uw groepswerk vervolgens te bewaren en delen.

De nieuwe interactieve pennen zijn prettiger in gebruik, met harde of zachte punt en een drie keer langere levensduur van de batterij vergeleken met eerdere modellen. Sommige projectoren zijn eveneens voorzien van bediening via finger-touch om deelname nog eenvoudiger te maken.

Illustratie van een projector binnen een boardroom

Waarom kiezen voor interactieve projectoren van AENC?

Meer dan 25 jaar ervaring in audiovisuele oplossingen

Eén vast aanspreekpunt, in een team van AV-vakidioten

Bewezen oplossingen passend gemaakt voor uw organisatie

Uitgebreide trainingsmogelijkheden voor optimaal gebruik

Proactieve support (o.a. hulp op afstand)

Onze keuze als het om uw gebruikersgemak gaat

Wilt u graag meer informatie over projectoren?

Voor elk lokaal en elke vergaderruimte is er een geschikte projector. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag een keer langs. Meedenken en adviseren zit in ons DNA. Samen kijken we naar uw wensen en wat u nodig heeft om deze te realiseren.

 

Laat ons u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden

    Branche:ZakelijkEducatief