GoBright Digitale Receptie zorgt voor tevreden bezoekers die snel op de juiste plek van bestemming zijn

GoBright Digitale Receptie verzorgt een eenvoudige, professionele en moderne bezoekersregistratie bij de receptie. De receptionist(e) kan zich door de virtuele receptie blijven concentreren op zijn/haar kerntaken. Digitale zelfregistratie is ook een ideaal hulpmiddel voor onbemande recepties. Na registratie bij de virtuele receptie ontvangt de contactpersoon direct een SMS en e-mail om zijn/haar gast op te halen. Dit zorgt voor beduidend kortere wachttijden bij de balie.

Digitale Receptie, een greep uit de mogelijkheden

Pas uw eigen huisstijl toe

Het registratieproces, de schermsjablonen en de bezoekersbadge zijn naar eigen wens in te stellen. Logo, accentkleur, teksten, invulvelden en type bezoeker zijn namelijk zelf te configureren en de badge kan met foto, logo en/of QR-code worden geprint.

Uitgebreide software

De bezoekersregistratie software is geschikt voor gebruik bij meerdere vestigingen, is meertalig verkrijgbaar (standaard Nederlands en Engels) en kan koppelen met Active Directory. Een koppeling met een eigen toegangscontrolesysteem is optioneel realiseerbaar.

Optionele Badge printer

Toon de zichtbaarheid van de bezoekers binnen uw bedrijf met een professionele badge. De badges kunnen geprint worden in uw eigen huisstijl met bedrijfslogo en kleurstelling. Na afloop van een bezoek kan uw gast de badge bewaren om de volgende keer weer in en uit te checken, met behulp van een QR code.

AENC adviseert

GoBright

De voordelen van

Digitale Receptie
Z

Zeer eenvoudig, in slechts een paar stappen, zelf uit te voeren

Z

Goede herkenbaarheid dankzij professionele bezoekersbadges

Z

Ontlast de telefonist(e)/receptionist(e)

Z

Contactpersoon krijgt, na registratie, automatisch een e-mail en sms

Z

Kortere wachttijden voor de bezoekersregistratie bij de receptie

Z

Geen papieren intekenlijsten meer, die niet AVG-proof zijn

L

En nog veel meer

Probeer Digitale Receptie 1 maand gratis

Branche
ZakelijkEducatief