Onderdeel van het AENC Intelligent concept

AENC » Audio & Video » Informeren & Reserveren » Digitale receptie

Digitale Receptie: ontvang uw gasten vlot en professioneel met een selfservice aanmeldsysteem

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN*

Onze Covid-19 proof oplossingen

* Vrijblijvend. Binnen 8 werkuur reactie.

Wilt u uw gasten professioneel én efficiënt ontvangen? Kies dan voor een digitale receptie. Uw gast meldt zich op een overzichtelijk display, waarna de contactpersoon direct een sms en e-mail krijgt om de bezoeker op te halen. Bezoekers hoeven dus nooit onnodig te wachten en receptiemedewerkers kunnen zich concentreren op belangrijkere taken.

Misschien heeft u zelfs helemaal geen bemande receptie meer nodig. Uiteraard verzorgen wij de volledige installatie van het systeem, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Test onze Digitale Receptie een maand lang gratis in uw eigen praktijksituatie

Niet goed?
Dan halen we het gewoon weer op.
Vul het formulier in of bel 078 – 69 95 888

Wat kunt u met onze digitale receptie?

AENC is leverancier en installateur van het digitale receptiesysteem van topmerk GoBright. Met dit flexibele systeem biedt u uw bezoekers een eenvoudige, professionele en moderne manier om hun komst te melden. U heeft daarbij verschillende mogelijkheden:

Uw eigen huisstijl

Het registratieproces en de schermen zijn naar wens in te stellen. Uw eigen logo of bedrijfskleuren? Uw eigen teksten en invulvelden? Het kan allemaal.

Flexibel instelbare software

De registratiesoftware is geschikt voor gebruik bij meerdere vestigingen en is in verschillende talen verkrijgbaar. De standaard talen zijn Nederlands en Engels.

Koppeling met andere systemen

U kunt het registratiesysteem koppelen aan Active Directory. Ook een koppeling met uw eigen toegangscontrolesysteem is mogelijk.

Ontvangst per type bezoeker

U kunt de instellingen per soort bezoeker wijzigen, bijvoorbeeld voor eenmalige en terugkerende bezoekers. Met de badgeprinter kunt u de badge dan van een foto of zelfs van een QR-code voorzien. Uw gast kan de badge vervolgens bewaren om de volgende keer met de QR-code direct weer in te checken.

Optionele badgeprinter

Als u uw systeem uitbreidt met een badgeprinter, kunt u uw bezoekers een professionele badge aanbieden. Uiteraard kunt u de badges voorzien van uw eigen huisstijl en logo.

AENC is preferred partner van

Digitale receptie, hoe werkt het?

AENC is leverancier en installateur van het digitale receptiesysteem van topmerk GoBright. Met dit flexibele systeem biedt u uw bezoekers een eenvoudige, professionele en moderne manier om hun komst te melden.

Papieren intekenlijsten mogen niet meer

Heeft u nog een papieren intekenlijst op de balie liggen? Volgens de wet AVG is dit niet meer toegestaan. Met een digitale receptie zijn de gegevens van uw bezoekers niet meer voor iedereen zichtbaar en worden ze veilig opgeslagen.

Uw eigen huisstijl

Het registratieproces en de schermen zijn naar wens in te stellen. Uw eigen logo of bedrijfskleuren? Uw eigen teksten en invulvelden? Het kan allemaal.

Badgeprinter

Als u uw systeem uitbreidt met een badgeprinter, kunt u uw bezoekers een professionele badge aanbieden. Uiteraard kunt u de badges voorzien van uw eigen huisstijl en logo.

Makkelijk weer uit- en inchecken

U kunt de badge ook voorzien van een foto en/of QR-code. Uw gast kan dan bij vertrek heel makkelijk uitchecken en de badge bewaren om de volgende keer met de QR-code direct weer in te checken.

Flexibel instelbare software

De registratiesoftware is geschikt voor gebruik bij meerdere vestigingen en is in verschillende talen beschikbaar. De standaard talen zijn Nederlands en Engels.

Koppeling met andere systemen

U kunt het registratiesysteem koppelen aan bijvoorbeeld Active Directory. Ook een koppeling met uw eigen toegangscontrolesysteem is mogelijk.

Deze klanten gingen u voor met Digitale receptie van AENC

Waarom kiezen voor Digitale receptie van AENC?

Bezoekers melden zich snel en eenvoudig aan

Gasten hoeven nooit te wachten

Geen bemanning van uw receptie nodig of minder werkdruk voor uw receptie

De contactpersoon krijgt na registratie direct een e-mail en sms

Alles verloopt digitaal, dus geen papieren intekenlijsten meer

Vertel mij wat meer over
Digitale receptie

• Via Teams of telefonisch, wanneer het u uitkomt
• Voor meer informatie, een gratis demo of al uw vragen

Stuur mij eerst een
prijsopgave

• Binnen één werkdag een reactie
Vrijblijvend: u zit nergens aan vast