Digitale Receptie: ontvang uw gasten professioneel en help ze snel verder

Wilt u uw gasten professioneel én efficiënt ontvangen? En AVG-proof zijn? Kies dan voor een digitale receptie. Uw gast meldt zich aan op een overzichtelijk display, waarna de contactpersoon direct een sms en e-mail krijgt om diegene op te halen. Bezoekers hoeven dus nooit onnodig te wachten en uw receptiemedewerker kan zich concentreren op belangrijkere taken. Misschien heeft u zelfs helemaal geen bemande receptie meer nodig. Uiteraard verzorgen wij de volledige installatie van het systeem, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Test onze Digitale Receptie een maand lang gratis in uw eigen praktijksituatie

Niet goed? Dan halen we het gewoon weer op. Vul het formulier in of bel 078 – 69 95 888.

AENC is leverancier en installateur van het digitale receptiesysteem van topmerk GoBright. Met dit flexibele systeem biedt u uw bezoekers een eenvoudige, professionele en moderne manier om hun komst te melden.

Papieren intekenlijsten mogen niet meer

Heeft u nog een papieren intekenlijst op de balie liggen? Volgens de wet AVG is dit niet meer toegestaan. Met een digitale receptie zijn de gegevens van uw bezoekers niet meer voor iedereen zichtbaar en worden ze veilig opgeslagen.

Uw eigen huisstijl

Het registratieproces en de schermen zijn naar wens in te stellen. Uw eigen logo of bedrijfskleuren? Uw eigen teksten en invulvelden? Het kan allemaal.

Badgeprinter

Als u uw systeem uitbreidt met een badgeprinter, kunt u uw bezoekers een professionele badge aanbieden. Uiteraard kunt u de badges voorzien van uw eigen huisstijl en logo.

Makkelijk weer uit- en inchecken

U kunt de badge ook voorzien van een foto en/of QR-code. Uw gast kan dan bij vertrek heel makkelijk uitchecken en de badge bewaren om de volgende keer met de QR-code direct weer in te checken.

Flexibel instelbare software.

De registratiesoftware is geschikt voor gebruik bij meerdere vestigingen en is in verschillende talen beschikbaar. De standaard talen zijn Nederlands en Engels.

Koppeling met andere systemen.

U kunt het registratiesysteem koppelen aan bijvoorbeeld Active Directory. Ook een koppeling met uw eigen toegangscontrolesysteem is mogelijk.

De voordelen van een digitale receptie

Bezoekers melden zich snel en eenvoudig aan
Gasten hoeven nooit lang te wachten
Geen bemanning van uw receptie nodig…
… of minder werkdruk voor uw receptie
De contactpersoon krijgt na registratie direct een e-mail en sms
Alles verloopt digitaal, dus geen papieren intekenlijsten meer

Test ons digitale receptiesysteem een maand gratis

We zijn zó overtuigd van de voordelen van onze digitale receptie dat u deze gratis kunt testen. We installeren het systeem, geven u uitleg en vervolgens kunt u het een maand lang onbeperkt gebruiken. Bent u daarna niet tevreden? Dan halen we het systeem gewoon weer op. Zonder vervelende vragen.

Dus reageer vandaag nog!