Digitale Receptie: ontvang uw gasten vlot en professioneel met een selfservice aanmeldsysteem

Wilt u uw gasten professioneel én efficiënt ontvangen? Kies dan voor een digitale receptie. Uw gast meldt zich op een overzichtelijk display, waarna de contactpersoon direct een sms en e-mail krijgt om de bezoeker op te halen. Bezoekers hoeven dus nooit onnodig te wachten en receptiemedewerkers kunnen zich concentreren op belangrijkere taken. Misschien heeft u zelfs helemaal geen bemande receptie meer nodig. Uiteraard verzorgen wij de volledige installatie van het systeem, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Test onze digitale receptie een maand lang gratis.

Niet goed? Dan halen we het systeem gewoon weer op. Vul het formulier onderaan deze pagina in of bel 078 – 69 95 888.

Wat kunt u met onze digitale receptie?

AENC is leverancier en installateur van het digitale receptiesysteem van topmerk GoBright. Met dit flexibele systeem biedt u uw bezoekers een eenvoudige, professionele en moderne manier om hun komst te melden. U heeft daarbij verschillende mogelijkheden:

Uw eigen huisstijl

Het registratieproces en de schermen zijn naar wens in te stellen. Uw eigen logo of bedrijfskleuren? Uw eigen teksten en invulvelden? Het kan allemaal.

Flexibel instelbare software.

De registratiesoftware is geschikt voor gebruik bij meerdere vestigingen en is in verschillende talen verkrijgbaar. De standaard talen zijn Nederlands en Engels.

Koppeling met andere systemen.

U kunt het registratiesysteem koppelen aan Active Directory. Ook een koppeling met uw eigen toegangscontrolesysteem is mogelijk.

Optionele badgeprinter

Als u uw systeem uitbreidt met een badgeprinter, kunt u uw bezoekers een professionele badge aanbieden. Uiteraard kunt u de badges voorzien van uw eigen huisstijl en logo.

Ontvangst per type bezoeker

U kunt de instellingen per soort bezoeker wijzigen, bijvoorbeeld voor eenmalige en terugkerende bezoekers. Met de badgeprinter kunt u de badge dan van een foto of zelfs van een QR-code voorzien. Uw gast kan de badge vervolgens bewaren om de volgende keer met de QR-code direct weer in te checken.

De voordelen van een digitale receptie

Bezoekers melden zich snel en eenvoudig aan
Gasten hoeven nooit te wachten
Geen bemanning van uw receptie nodig…
… of minder werkdruk voor uw receptie
De contactpersoon krijgt na registratie direct een e-mail en sms
Alles verloopt digitaal, dus geen papieren intekenlijsten meer

Test ons digitale receptiesysteem een maand gratis

We zijn zó overtuigd van de voordelen van onze digitale receptie dat u deze gratis kunt testen. We installeren het systeem, geven u uitleg en vervolgens kunt u het een maand lang onbeperkt gebruiken. Bent u daarna niet tevreden? Dan halen we het systeem gewoon weer op. Zonder vervelende vragen.

Dus reageer vandaag nog!