Het verhaal van

Sacha Burger

Hij is nog jong, maar weet precies wat hij wil: een functie vervullen als accountmanager.

Bij AENC krijgt Sacha Burger de kans om hier naartoe te werken. Naast zijn baan in het salesteam van AENC volgt Sacha momenteel de opleiding tot accountmanager. De gedreven jonge medewerker is blij dat zijn werkgever openstaat voor de groei van medewerkers.

‘Kunnen jullie 25 vergaderruimtes bij ons inrichten met de juiste materialen?’ Deze vraag kreeg Sacha onlangs van een klant. Geen klein klusje, maar een enorme verantwoordelijkheid. Sacha: “Dat vind ik gaaf aan AENC, dat ik op jonge leeftijd al zoveel verantwoordelijkheden mag dragen.

Het bedrijf geeft je echt een stukje vertrouwen, mits je daar zelf voor open staat natuurlijk.” En dat staat Sacha: hij heeft een duidelijke missie gevonden bij AENC. Over een paar jaar hoopt hij als accountmanager verder te gaan binnen het bedrijf.

Daarvoor volgt hij nu een opleiding, naast zijn baan. “Ik werk nu 34 uur voor AENC en volg in mijn vrije tijd een studie, waaraan ik zo’n zestien uur per week kwijt ben. Of dat aanpoten is? Jazeker. Maar voor een goed doel. Straks ben ik er blij mee. Dat AENC me deze kans en het vertrouwen geeft, vind ik te gek. Je mag hier echt je eigen gewenste carrière opbouwen.”

‘Bij AENC mag je echt je eigen carrière opbouwen’

Sacha Burger
Accountmanager

Wie Sacha vraagt naar zijn werk, krijgt een waterval aan enthousiasme terug. “Het leuke aan werken voor AENC vind ik de diversiteit van het werk. Soms sta ik op beurzen, het andere moment ben ik onderweg naar een klant, soms spring ik bij in spoedgevallen en dan weer zit ik met collega’s op kantoor.

De techniek die AENC levert is ook nog eens heel interessant. Pas als je hier werkt, ontdek je wat er allemaal mogelijk is op gebied van audiovisuele oplossingen. We werken veel voor het onderwijs, maar ook voor commerciële partijen. Juist die diversiteit, zowel in mijn werk als in het klantenbestand, vind ik gaaf.”

 

Digitale innovaties

Sacha bevestigt dat steeds meer bedrijven bezig zijn met digitale innovaties. “Een mooi voorbeeld vind ik het GoBright platform. Daarmee kun je bijvoorbeeld vergaderruimtes beheren en boeken. Veel producten die wij leveren bij AENC kende ik niet voordat ik hier begon te werken, maar hebben echt mijn ogen doen openen.”

Dat Sacha voorlopig nog niet is uitgespeeld bij AENC, moge duidelijk zijn. “Ik vind het simpelweg een heel prettig bedrijf, ook als het gaat om het onderlinge contact met collega’s. De sfeer is goed; heel laagdrempelig en toegankelijk. Daarbij is iedereen vrij om ideeën in te brengen of je wensen uit te spreken. Daarvan ben ik het levende bewijs: als sinds ik hier binnenstapte, wilde ik accountmanager worden. Inmiddels ben ik dankzij AENC hard op weg naar dit einddoel.” Lachend: “Zodra ik mijn diploma binnen heb, wil ik binnen een dag van functie wisselen. Daarover zijn afspraken gemaakt, dat gaat me gewoon lukken!”

Meer verhalen

Freek de Haaij

Financiële administratie & QS-manager

Lees zijn verhaal

Irene Florisson Joor

HR Manager

Lees haar verhaal

Corina & Rik

Manager Backoffice &
Manager Projects & Installation

Lees hun verhaal

Dick Brandwijk

Accountmanager

Lees zijn verhaal