4 tips voor het tonen van de juiste narrow casting content!

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Een narrow casting systeem biedt uitkomst als communicatiemiddel voor veel bedrijven. Om het systeem optimaal te laten presteren is het belangrijk dat er goede content op de schermen wordt getoond die de aandacht van klanten en voorbijgangers trekt en vasthoudt. Maar hoe haal je het maximale uit het narrow casting systeem?

Wat is het doel van de narrow casting content?

Om te beginnen is het van belang om het doel te bepalen. Wat wil je bereiken met de narrow casting content? De mogelijkheden met een narrow casting systeem zijn eindeloos. Wil je mensen informeren, motiveren of wil je het narrow casting systeem gebruiken om te adverteren? Zorg hierbij wel voor variatie. Als je doel adverteren is, en je toont alleen maar advertenties raak je de aandacht van de bezoekers/klanten sneller kwijt. Probeer af te wisselen tussen advertenties en vermakende- of informerende content.

 

Stem de boodschap af op de doelgroep

Voor wie is de narrow casting content bedoeld? De boodschap moet aansluiten op de belevingswereld van het publiek. Door je publiek in kaart te brengen wordt het ook eenvoudiger om de juiste toon en vorm voor de narrow casting content te vinden. Een aantal vragen die daarbij kunnen helpen: Wie willen we bereiken? Waar liggen de interesses van de doelgroep? 

 

Zorg dat de content is afgestemd op de locatie

Stem de content af op de locatie van de narrow casting schermen. De locatie waar de schermen hangen bepaald grotendeels de tijd die mensen nemen om de narrow casting content te bekijken. Op locaties waar mensen weinig tijd doorbrengen is het van belang dat de content van de narrow casting schermen snel duidelijk is. Locaties waar mensen meer tijd doorbrengen, zoals in wachtruimtes, zijn geschikter om uitgebreidere content te vertonen op de narrow casting schermen.

 

Presenteer up-to-date en revelante informatie

Na het bepalen van het doel en de doelgroep, kan bepaald worden welke informatie hier het best op aansluit. Naast dat de informatie moet aansluiten op het doel en de doelgroep is het van belang dat narrow casting content waardevol en up-to-date is. De narrow casting content moet de doelgroep informatie bieden die voor hen op dat moment van toegevoegde waarde is. Zorg voor narrow casting content die up-to-date is. Voorkom dat er informatie getoond wordt over een evenement of congres dat al is afgelopen.

 

AENC, de specialist op het gebied van narrow casting

Benieuwd naar wat de narrow casting software van AENC voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn zo overtuigd van de voordelen van narrow casting dat u deze een maand lang gratis kan testen. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief