AENC aanwezig op Spot op de werkomgeving 2019

Nieuws

AENC aanwezig op Spot op de werkomgeving 2019

Op 12 september 2019 is AENC te vinden op Spot op de Werkomgeving 2019 in de Brabanthallen ’s Hertogenbosch. AENC zal, als managed partner van GoBright, alle room- & deskmanagement oplossingen presenten. U kunt first-hand ervaren hoe deze slimme concepten dé oplossingen bieden voor het moderne werken.

Chris Wiegeraad, Channel Development Manager GoBright, zal een lezing geven over nieuwe werkplekconcepten. Daarbij neemt Chris u mee in de veranderingen die “het moderne werken” met zich meebrengen en welke oplossingen en systemen er nodig zijn om dit succesvol te implementeren. Zodat werknemers hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter kunnen doen en het moderne werken als vanzelf gaan benutten.

11:00 – Kennisspot 3 – “Waarom benutten werknemers nieuwe werkconcepten niet optimaal?”

Facilitair managers zijn binnen hun organisaties zó bezig met de werkomgeving van vandaag, dat zij zich veel minder vaak bezig houden met de werkomgeving van morgen. SPOT op de werkomgeving wil al deze professionals in het facilitair management in één keer bijpraten, met Kennisspots (congres), Verdiepingsspots (kennistafels) en Informatiespots (presentaties op de noviteiten-, c.q nieuwe productenmarkt). Op één dag, onder één dak.

Meld je hier aan https://www.spotopdewerkomgeving.nl/registratie/