AENC benoemd tot Best Managed Company 2019

Nieuws

AENC is geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Dit maakte Deloitte afgelopen donderdag 25 april bekend.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is AENC als een van de 35 Best Managed Companies naar voren gekomen. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Over het Best Managed Companies programma
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het elfde achtereenvolgende jaar. Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.