AENC ontvangt als eerste in de Benelux de Vaddio HuddleSHOT

Nieuws

AENC heeft de primeur om als eerste in de Benelux de Vaddio HuddleSHOT te mogen ontvangen. Uiteraard hebben we de nieuwste oplossing uit het Vaddio assortiment meteen overgedragen aan onze service en support engineers, die er uitgebreid mee aan de slag zijn gegaan. Hier enkele van hun bevindingen:

Het eerste dat opvalt bij het inschakelen van de HuddleSHOT is het enorme gezichtsveld van 125°. Vergeleken met de 85 ° van zijn grootste concurrent de AVer VB32, geeft dit gebruikers aanzienlijk meer bewegingsruimte in de ruimte zonder uit beeld te verdwijnen. Daarnaast zijn we erg blij met PoE+ power. Dit vereenvoudigt installaties waar er vaak niet genoeg ruimte is om een extra voeding te monteren. Op technisch vlak onderscheidt die zich door IP Streaming RTSP + RTMP, DSP en Network (IP) Manage functionaliteiten. Over het geheel oogt en voelt de HuddleSHOT netjes en degelijk en biedt het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Vaddio HuddleSHOT – het grote geheel in kleine vergaderruimtes

De Vaddio HuddleSHOT® All-in-One vergadercamera met geïntegreerde audio is de nieuwste oplossing van Vaddio speciaal ontworpen voor huddle rooms. Het is de ideale camera-oplossing om op lange afstand samen te kunnen werken omdat het ultrabrede 125 ° horizontale gezichtsveld (FOV) iedereen in beeld brengt, zelfs in de allerkleinste huddle rooms. En de heldere audiokwaliteit verbetert de samenwerking aan beide uiteinden van het gesprek.

Meer dan ooit zijn huddle rooms een essentieel onderdeel van het kantoor. Ze zijn fantastisch voor geïmproviseerde vergaderingen, samenwerking tussen locaties en bieden een optimale omgeving voor betere concentratie in lawaaierige open kantoren. Het is tijd om aan boord te stappen van de huddle room-beweging.