Boordevol updates: Prowise Central 2.1

Nieuws

Prowise staat op het punt om een update van Central te lanceren. Central 2.1 is vanaf 18 april beschikbaar voor partners die de serienummers van hun touchscreens hebben verstrekt. Op 23 april wordt de update doorgestuurd naar alle eindgebruikers. We willen graag de belangrijkste updates met u delen.

ProNote 2

De ProNote 2-interface is volledig vernieuwd. Gebruikersvriendelijker dan ooit en klaar voor de toekomst. Daarnaast is de schrijf- en wis-snelheid verbeterd voor een nog betere en natuurlijkere gebruikerservaring. Met de slimme paginabeheerder kunt u op verschillende pagina’s notities maken. Twee mensen kunnen gelijktijdig schrijven met verschillende kleuren en diktes. Sleep objecten en verander achtergrondkleuren.

Reflect, AirPlay, Chromecast en Miracast

De mogelijkheden om schermen te delen met Chromebooks, Windows en andere persoonlijke apparaten zijn verbeterd en uitgebreid. Na installatie van Central 2.1 ondersteunt het Prowise Touchscreen Airplay, Chromecast en Miracast (Miracast is beschikbaar als bètaversie). Verder is de video-ervaring in Reflect verbeterd en het delen van schermen vereenvoudigd. U kunt verbindingen maken via een code en niet langer een lijst met verschillende schermen doorlopen in de Reflect-app. U vindt de code in de nieuwe, nuttige en duidelijke Reflect-interface op het touchscreen.

Widget-ondersteuning

Vanuit Central 2.1 kunt u uw touchscreen personaliseren door app-widgets aan uw centrale thuisomgeving toe te voegen. Een widget is een app-extensie waarmee u informatie op uw startscherm kunt bekijken zonder de app te hoeven starten.

Privacy en veiligheid

Bij Prowise zijn privacy en beveiliging van het grootste belang. Dit geldt voor alle aspecten van het bedrijf. Van collega’s tot persoonlijke gegevens en van onze touchscreens tot de OTA-updates. Onafhankelijke audits tonen aan dat ze alles onder controle hebben. Onlangs behaalde Prowise wederom de Privacy Verified-certificering en werd het beloond met de ISO 27001- en 9001-certificeringen.