CVO gunt aanbesteding digiborden aan AENC

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO) heeft recent AENC de aanbesteding voor digiborden gegund. CVO bestaat uit 39 scholen, geclusterd in scholengroepen en vormen samen de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam.

Klankbordgroep

Om de uitvraag goed te kunnen doen, is er een klankbordgroep van collega’s uit de scholen samengesteld. Het Programma van Eisen is samen met hen gemaakt, zij zijn tenslotte de gebruikers van de digiborden. Deze collega’s zijn vervolgens ook betrokken geweest bij de beoordeling van de ingediende stukken.

Uit de aanbesteding kwam AENC naar voren als beste aanbieder. Jos de Bruin van CVO: ‘AENC had zo’n goed verhaal en de aanbieding sloot dermate goed aan dat zij als beste aanbieder uit de wedstrijd is gekomen. Ze voldoet aan alle eisen die zijn gesteld én biedt een goede prijs.”

Bas Reijmers, Sales Manager bij AENC: ‘In de afgelopen jaren mochten we een aantal scholen van CVO Zuid reeds voorzien van Prowise-borden. We zijn ontzettend blij dat we de Prowise-borden de komende jaren op alle scholen van CVO mogen leveren, installeren en servicen. Naast de Prowise-borden verzorgen we ook de gebruikerstrainingen.’

Eerste schermen zijn geïnstalleerd

Er zijn na de gunning direct 37 schermen besteld, die inmiddels op diverse scholen van het Comenius College zijn geïnstalleerd. Dimitri Verschoor van CVO heeft de schermen na installatie bekeken en is onder de indruk van de kwaliteit: ‘Het Prowise Ten digibord is het beste Prowise-digibord tot nu toe. Op de eerste dag na de ingebruikname ontvingen we al de eerste enthousiaste reacties van Comeniuscollega’s. Binnenkort worden de nieuwe digiborden ook geïnstalleerd bij Penta Hoogvliet en bij enkele locaties van Accent.’

Van links naar rechts: Dimitri Verschoor (CVO), Bas Nix (CVO), Dick van Vuren – Sr. Accountmanager (AENC), Arjan Dekker – Algemeen Directeur (AENC), Albert Teveer (CVO)