De 3 eigenschappen van de ideale meeting room manager

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Samenwerken is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Ook bij veel bedrijven wordt er nauw samengewerkt in de vorm van vergaderingen. Vaak zijn hier speciale vergaderruimtes voor ingericht. Om deze vergaderruimtes zo efficiënt mogelijk te beheren zijn er veel oplossingen beschikbaar. Maar aan welke eigenschappen moet de ideale meeting room manager nu voldoen? 

 

Beheren en reserveren met de meeting room manager

Een meeting room manager is tegenwoordig veel meer dan alleen een applicatie om het beheren en reserveren van vergaderruimtes te vereenvoudigen. Naast het beheren en reserveren van vergaderruimtes kan de meeting room manager ingezet worden om het gebruiksgemak en de efficiëntie van de medewerkers te verhogen. Ontdek de mogelijkheden van de meeting room manager.

 

1. Laat de meeting room manager aansluiten bij uw wensen

Om de meeting room manager zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen is het goed om te kijken naar de eigenschappen van de meeting room manager en de beschikbare optionele modules. Zo is het met de meeting room manager mogelijk om een vergaderruimte snel en eenvoudig te reserveren via Outlook of een app. Kunt u storingen aan bijvoorbeeld de airco of beamer snel melden. En is het mogelijk om de bezettingsdata van de vergaderruimte te analyseren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, verdiep u dus goed in de mogelijkheden om de meeting room manager zo goed mogelijk bij uw wensen te laten aansluiten.

 

2. Het integreren van aanpassing of uitbreidingen aan de meeting room manager

In de loop der tijd kunnen er optionele modules beschikbaar worden die van toegevoegde waarde zijn voor uw meeting room manager. Daarnaast kan het doel van de vergaderruimte wijzigingen waardoor er bijvoorbeeld vraag is naar catering of wayfinding. Mocht een aanpassing of uitbreiding nodig zijn voor de meeting room manager is het van belang dat dit snel en eenvoudig geïntegreerd kan worden in het huidige systeem.

 

3. Minimale impact van de meeting room manager op uw ICT-infrastructuur

Afhankelijk van de eisen waaraan de meeting room manager moet voldoen haalt u nogal wat in huis. Deze apparaten en optionele modules hebben natuurlijk effect op de ICT-infrastructuur van uw organisatie. Om de huidige ICT-infrastructuur niet te overbelasten is het belangrijk dat de meeting room manager een minimale impact heeft op het huidige systeem.

 

De meeting room manager als maatwerkoplossing

Om de meeting room manager optimaal te benutten is het van belang dat het aansluit bij uw wensen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en denken graag met u mee.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Branche:ZakelijkEducatief