De laatste Prowise nieuwtjes

Release Central 4.1 vol nieuwe features

De laatste versie van Prowise Central (nummer 4.1) biedt weer veel nieuwe mogelijkheden voor leerkrachten en docenten. Het gaat om de volgende nieuwe features:

  • Handpalmherkenning: geen onhandige lijnen door je handpalm tijdens het schrijven
  • Screen lock: veiligheid eerst, vergrendel je scherm met een pincode
  • Energieverbruik: volledige controle over het energieverbruik van het scherm
  • Opties scherm delen: laat via AirPlay en Chromecast 4 devices tegelijk draadloos verbinding maken
  • Microsoft Teams: nu ook op de Touchscreen Ten
  • Beheer op afstand met Screen Control: zie hieronder

Kijk voor meer informatie op de Prowise website

Ben je benieuwd hoe je deze nieuwe functies in de dagelijkse lespraktijk kunt gebruiken? We organiseren op donderdag 28 april een webinar om je dit te laten zien. Schrijf je hier in

Release Screen Control 2.0

Central 4.1 doet nog iets anders moois, het maakt de weg vrij voor uitgebreider beheer van de Prowise Touchscreens via Screen Control 2.0.

Na overleg met enthousiaste gebruikers en IT-partners is Screen Control voorzien van een aantal nieuwe features. Mede door in-house ontwikkeling maakt Prowise het nu mogelijk voor gebruikers om software-updates op afstand te installeren. De ICT’er hoeft dus niet fysiek alle lokalen te bezoeken om ervoor te zorgen dat het scherm is voorzien van de nieuwste software, maar kan dit digitaal via zijn computer doen. In het nieuwe portaal vindt diezelfde IT-specialist ook de mogelijkheid om touchscreens op afstand (gepland) in en uit te schakelen.

Kijk voor meer informatie op de Prowise website

Prowise lanceert grootste digibord ooit: de 98”

Met het Prowise Touchscreen Ten 98” maakt Prowise haar line-up voor het onderwijs compleet. De populaire 55”, 65”, 75” en 86” digiborden krijgen er vanaf nu een ‘grotere broer’ bij. De 98”-variant richt zich op grote klas- en collegezalen. Het grootste scherm beschikt over dezelfde technologische features, connectiepoorten en software als de rest van de digiborden uit de Prowise-familie, inclusief onderscheidende privacy- en cybersecuritycertificeringen

Kijk voor alle specificaties en meer informatie op de Prowise website

Heeft u interesse?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888
Of mail naar contact@aenc.nl