Een vergadering is meer dan alleen praten

Nieuws

Regel uw afspraak, vergaderruimte en catering & service allemaal direct in Outlook via de GoBright Outlook-plug-in. Laat het hele proces van het organiseren van een vergadering soepel verlopen met GoBright Catering & Services en boek alle benodigde randapparatuur direct wanneer uw de vergadering plant in één eenvoudige actie.

Koffie, thee en water zijn een verwelkoming tijdens een vergadering. Of een smakelijke lunch tijdens de pauze. Misschien hebt u een tweede presentatiescherm of een draadloze audioset nodig. Dus wat doet u momenteel? U laat de receptionist het afhandelen, u voert het verzoek in een Facility Management Information System in of neemt zelf contact op met de serviceprovider? Dus nu bent u klaar toch? Maar wat doet u als de vergadering wordt verplaatst naar een andere dag?

Omdat de GoBright catering- en servicemodule volledig is geïntegreerd in hun room management-platform, zal dit de kans op miscommunicatie en organisatorische fouten elimineren. Waarom? Met GoBright kunt u een afspraak in uw agenda slepen en neerzetten. En alle genodigden, serviceproviders en vergaderruimte worden automatisch op de hoogte gehouden en geüpdatet. Niet over de juiste apparatuur beschikken tijdens een vergadering of een dienstverlener die met lunch voor een lege vergaderruimte staat is verleden tijd.

De GoBright catering & servicemodule is niet alleen een bestellingsservice voor gebruikers, maar ook een compleet orderafhandelingssysteem voor serviceproviders. Wanneer u een afspraak plant, verzendt de back-end automatisch een melding van de gevraagde items, bedragen, ruimte en levertijd naar de serviceprovider. U kunt de servicecatalogus samenstellen met uw eigen wensen. Verdeel het in groepen, bijvoorbeeld: voedingsmiddelen, dranken en av-services en maak sub-items binnen elke groep. Een real-time status van goedgekeurde, open, geannuleerde of voltooide applicaties is zichtbaar in het platform voor zowel de organisator als de relevante afdelingen.