Excellent Choice Award Prowise Touchscreen

Nieuws

Hardware.Info bevestigt indrukwekkende functies
Het vakblad Hardware.Info heeft het Prowise Touchscreen bekroond met een Excellent Choice Award. “In vergelijking met de editie van vorig jaar is de veel lagere prijs bij gelijke kwaliteit -en toenemende functionaliteit- in het bijzonder indrukwekkend.”

Onderdeel van Hardware.Info is een toonaangevend testlab, waar jaarlijks meer dan 1500 producten uitvoerig worden getest. In het testlab beschikt de redactie van Hardware.Info over professionele testapparatuur om daarmee een zo deskundig mogelijk oordeel over producten te kunnen geven. Op basis van de testresultaten publiceren ze onder meer uitgebreide vergelijkingstests, maar ook diepgaande single product reviews.

Conclusie review

In de review over het Prowise Touchscreen lezen we: Het Prowise Touchscreen is weer een grote stap vooruit. In vergelijking met de editie van vorig jaar is de veel lagere prijs bij gelijke kwaliteit -en toenemende functionaliteit- in het bijzonder indrukwekkend. Hiermee wordt het scherm voor veel meer instellingen bereikbaar. Een Excellent Choice award is dan ook zeker op zijn plaats.

Excellent Choice

Wat betekent een Excellent Choice-erkenning? “Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info-aanrader. Onze tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.”