GoBright kondigt een Outlook plug-in aan voor een geïntegreerde vergaderruimtebeheer-applicatie (+catering & services)

Nieuws

GoBright kondigt met trots de lancering aan van een plug-in die het platform zal integreren in Microsoft Outlook en krachtige zoek- en reserveringsmogelijkheden biedt direct in uw persoonlijke Outlook agenda. Bij GoBright, fabrikant van oplossingen voor room- en deskmanagement, willen ze het leven op kantoor eenvoudiger en efficiënter maken. Met deze plug-in kunt u een geschikte vergaderruimte vinden en selecteren, deelnemers uitnodigen en catering of diensten rechtstreeks in uw Outlook agenda bestellen. En het beste deel? Het is volledig gratis voor alle huidige en nieuwe gebruikers. Ze noemen dit GoBright-upgrades i.p.v. updates.

Momenteel is het platform geïntegreerd met Microsoft Outlook en Google Suite. Dit geeft u het voordeel dat een geplande afspraak of eventuele latere wijzigingen automatisch worden gesynchroniseerd met uw persoonlijke agenda, de agenda van de vergaderruimte en het platform. Met behulp van deze gebruikersvriendelijke plug-in vindt u de vergaderruimte die het meest geschikt is voor uw afspraak en regelt u alle benodigdheden zoals catering of AV-apparatuur rechtstreeks in uw Microsoft Outlook-agenda.

Tegenwoordig veranderen nieuwe manieren van werken organisaties en kantoren. Medewerkers willen een vergadering onafhankelijk organiseren door een vergaderruimte te selecteren op basis van persoonlijke filters en catering en services toe te voegen door slechts één interface te gebruiken. GoBright voldoet aan deze behoefte. We creëren beschikbaarheid door medewerkers te ondersteunen met slim room management, hot desking en bezoekersregistratie. De plug-in is beschikbaar in Q2 voor alle GoBright-gebruikers.