Hoe narrowcasting uw evenement een succes maakt

Sinds de coronapandemie heeft de evenementenbranche het moeilijk. Veel evenementen konden niet doorgaan en veel evenementenorganisaties zagen hun omzet verdampen. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel en mogen evenementen onder strenge regels weer beginnen. In deze blog leggen we u uit hoe uw evenement een succes kan worden door de toepassing van narrowcasting.

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Communiceer gedragsregels met uw bezoekers

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Het is daarom belangrijk om de meest actuele regels vanuit de overheid te communiceren met uw bezoekers. Het toepassen van een narrowcasting systeem is hiervoor ideaal. U kunt namelijk door middel van leuke video’s of afbeeldingen op een speelse manier communiceren met uw bezoekers. Toch leuker dan de standaard 1,5 meter sticker.

 

De juiste informatie op het juiste moment

Bezoekers hebben tijdens een evenement veel behoefte aan informatie. Waar zijn bijvoorbeeld de lockers en welke artiesten of sprekers zijn er op welke tijden te zien? Deze vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden door narrowcasting. Deel bijvoorbeeld een timeline van de dagindeling of een plattegrond van uw evenement. Gemakkelijk en overzichtelijk.

 

Communiceer met uw bezoekers

Heeft u een speciale app ontwikkeld of wilt u een actie communiceren met uw bezoekers? Deel gemakkelijk via narrowcasting schermen QR-codes die bezoekers kunnen scannen. Is uw evenement bijna afgelopen? Deel de actuele verkeerssituatie zodat bezoekers niet voor verassingen staan onderweg naar huis.

 

Verdeel uw bezoekers over uw evenement

Een van de meest voorkomende problemen bij het inzetten van evenementen tijdens de pandemie is het juist verdelen van de bezoekers. Om de anderhalvemeter-regel te handhaven is het noodzakelijk dat er niet te veel personen in een ruimte zijn. Hiervoor is het handig om narrowcasting in te zetten. Zo kunt u namelijk via schermen communiceren welke ruimtes te vol zijn en andere mogelijkheden voor de bezoekers delen. Zo voorkomt u problemen.

 

Narrowcasting voor horecagelegenheden

Wat is een evenement zonder horecagelegenheden? Niet veel natuurlijk. Deel daarom gemakkelijk de locaties van foodtrucks en barplekken. Ook zijn narrowcasting systemen ideaal voor het delen van acties en het huidige menu. Mocht nu toch door leveringsproblemen het menu aangepast moeten worden dan kunt u dit gemakkelijk veranderen.

Heeft u interesse?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888
Of mail naar contact@aenc.nl

Vertel mij wat meer over
Narrowcasting

• Via Teams of telefonisch, wanneer het u uitkomt
• Voor meer informatie, een gratis demo of al uw vragen

Stuur mij eerst een
prijsopgave

Vraag een offerte aan
• Binnen één werkdag een reactie
Vrijblijvend: u zit nergens aan vast