Hoe room management u helpt efficiënt te werken na Covid

Langzaam maar zeker stromen de bedrijven weer vol werknemers. Het hybride werken heeft door COVID-19 een sprong gemaakt en steeds meer bedrijven vragen zich af hoe nu verder? In deze blog leggen wij u uit hoe u door room management efficiënt kan blijven werken na Covid. Lees nu snel verder!

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Hybride werken, het nieuwe normaal

Door de maatregelen heeft hybride werken een sprong gemaakt. Collega’s spreken via een videoverbinding werd een gewoonte en flexibel ruimtebeheer een must. Door het juist inzetten van ruimtereserveringen kunt u de flexibiliteit bieden die uw werknemer nodig heeft. Zo kunnen uw werknemers snel en gemakkelijk een ruimte reserveren voor een meeting met collega’s of klanten.

 

Ontzorg uw klant en werknemer

Het afgelopen jaar is voor iedereen een vermoeiende en stressvolle periode geweest. Het is daarom een understatement dat men blij is om weer tot elkaar te komen in vergaderingen. Bied uw klanten en werknemers dan ook een zo goed mogelijk welkom terug moment. Room management zorgt ervoor dat de beschikbare ruimtes gemakkelijk vindbaar zijn en indien nodig kan er gemakkelijk een lunch gekoppeld worden aan de vergadering.

 

Combineer thuis met op locatie

Door de toename van hybride werken stijgt de vraag naar het faciliteren van een gemakkelijke combinatie van thuiswerken met op locatie vergaderen. Om hierin tijd en kosten te besparen kunnen werknemers gemakkelijk vanuit huis gebruik maken van ruimtereservering. Zo bespaart u zoektochten. Daarnaast kunnen laptops en tablets gemakkelijk en snel gekoppeld worden aan de vergaderruimte. Hierdoor is alle benodigde informatie snel beschikbaar.

 

Gemakkelijk schakelen bij tegenslagen

Mochten in het ergste geval de besmettingen stijgen en de maatregelen toenemen dan kunt u gemakkelijk schakelen. Door ruimtebeheer kunt u duidelijk zien welke ruimtes gebruikt zijn en schoongemaakt moeten worden. Zo voorkomt u eventuele besmettingen en biedt u de veiligheid die uw werknemers nodig hebben om efficiënt te werken.

Heeft u interesse?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888
Of mail naar contact@aenc.nl

Vertel mij wat meer over
Room Management

• Via Teams of telefonisch, wanneer het u uitkomt
• Voor meer informatie, een gratis demo of al uw vragen

Stuur mij eerst een
prijsopgave

• Binnen één werkdag een reactie
Vrijblijvend: u zit nergens aan vast