Interessante marktontwikkeling: “Hyperconverged”

Nieuws

AENC houdt continu de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Een ontwikkeling die momenteel echt door zet en is geadopteerd door de markt is de Hyperconverged infrastructuur. Het heeft zich bewezen meer te zijn dan een eendagsvlieg en de marktomzet op dergelijke systemen stijgt jaarlijks met 15%.

Vroeger had je losse componenten nodig voor je server, storage, back-up e.d. Deze moesten vervolgens aan elkaar gekoppeld worden met alle risico’s van dien. Door het aanleggen van een Hyperconverged infrastructuur verzamel je alle componenten in één ‘box’ waardoor je IT infrastructuur veel sneller, minder complex en minder storingsgevoelig is geworden. AENC heeft inmiddels al ruime ervaring met de implementatie van deze oplossing en werkt hierin samen met met de partners VMware (vSAN-software) en HPE (hardware).

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen omtrent Hyperconverged infrastructuur, lees dan het artikel op dutchitchannel.nl. Wilt u weten wat een Hyperconverged infrcastructuur voor uw organisatie kan bieden, neem dan contact met ons op