AENC

"Wij zijn alweer in gesprek over de vervanging van enkele andere schermen, dus ja, ik denk dat dat genoeg zegt!"

De Vries en Verburg is een bouwbedrijf, gevestigd in Stolwijk. Zij zijn werkzaam in diverse sectoren, waaronder het onderwijs en de woningbouw. Belangrijk in al hun projecten is ‘het bewust toepassen van duurzame oplossingen’. Dit doen zij ook door structureel te investeren in mensen, kennis, innovatie en ICT. Hoe tevreden zijn zij met hun investering betreffende de audiovisuele inrichting van diverse ruimten door AENC?

De uitdaging

Timo Stuij, planontwikkelaar bij De Vries en Verburg, vertelt dat duurzaamheid bij De Vries en Verburg hoog in het vaandel staat. Niet alleen voor de klanten, maar ook voor henzelf. Zo is onder andere het kantoor onlangs verduurzaamd. “We voelen ons ertoe geroepen vanuit het rentmeesterschap en vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn.” Er is in het kantoor onder andere een nieuw klimaatsysteem gekomen en er staat meer groen in de ruimten, met als doel een prettigere werkomgeving voor de medewerkers.

Tijdens dat proces is ook een presentatieruimte aangebouwd. Voor deze ruimte waren zij op zoek naar een groot scherm. Tevens waren er in het kantoor enkele vergaderzalen die toe waren aan vernieuwing. Deze ruimten moesten opnieuw ingericht worden, want de digitale borden hier waren aan vervanging toe. Aangezien de touchscreen-functie nauwelijks werd gebruikt, wilde men nu graag monitoren geplaatst hebben.

Voor dit project is bij twee partijen een offerte aangevraagd. Eén van deze partijen was AENC. Men was al bekend met AENC, vanwege de eerdere plaatsing van schermen en beamers. Uiteindelijk bleek dat de offertes vrijwel gelijk waren qua prijs en kwaliteit. “Op basis van onze positieve ervaring hebben we toen voor AENC gekozen”.

“We zijn al weer in gesprek over de vervanging van enkele andere schermen, dus ja, ik denk dat dat genoeg zegt!”

De oplossing

Er heeft een uitgebreid gesprek met AENC plaatsgevonden over de wensen en mogelijkheden binnen het project. Uiteindelijk is in goed onderling overleg de audiovisuele inrichting bepaald voor vier vergaderruimten en de grote presentatiezaal. De vergaderruimten zijn voorzien van grote LED-monitoren van LG, waarvan één verrijdbaar. Tevens zijn deze ruimten voorzien van een draadloze presentatietoepassing: de Barco Clickshare. Door deze in een laptop te stoppen, kan de presentatie op het scherm worden gedeeld. “Dit is echt heel prettig, omdat het snel werkt en heel gebruiksvriendelijk is.” De grote presentatiezaal is voorzien van een videowall van vier LG-monitoren van elk 55 inch, met een zeer dunne rand. Tevens is hier een hoogwaardige audio-installatie geplaatst, waarbij de versterkers en beeldprocessoren weggewerkt zijn.

Het gehele project is vlot verlopen. “Er was goed contact met de projectleider van AENC. “Je kon merken dat hij veel kennis had van geluid- en beeldtechniek”. Ook merkten zowel het bedrijf als de uitvoerder op dat AENC ‘een partij is die dingen goed voorbereid’. De levering en implementatie verliepen zeer soepel.

Het project heeft De Vries en Verburg met name gebruiksvriendelijkheid opgeleverd. “We hebben nu voor een presentatie binnen een paar minuten alles klaarstaan. We hoeven niet meer te slepen met beamers en/of microfoons. De bediening is overal gelijk, alles is zo duidelijk mogelijk aangegeven met zo min mogelijk knoppen”. Dit zorgt ervoor dat alle nieuwe apparatuur tot dusver met veel plezier door veel medewerkers wordt ingezet. Of De Vries en Verburg met een goed gevoel terugkijkt op het project? “We zijn al weer in gesprek over de vervanging van enkele andere schermen, dus ja, ik denk dat dat genoeg zegt!”

Sfeerimpressie

Wil je meer weten over project De Vries en Verburg?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Patrick, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel