AENC

"We hebben inmiddels een nieuw project lopen bij AENC!"

Houdijk Holland is een in Vlaardingen gevestigde machinefabriek. “Houdijk ontwerpt en assembleert geavanceerde systemen voor het volledig automatisch beladen in plastic trays of verpakkingsmachines van allerlei soorten koekjes, kaakjes en biscuits en crackers”. In bijna 100 jaar is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waar ongeveer tweehonderd mensen in dienst zijn. De slogan van Houdijk Holland luidt: ‘First in biscuit feeding’.

Room Management bij Houdijk Holland

“Ja, we zijn een vooruitstrevend bedrijf”, vertelt Jaap Tempelman, manager ICT bij Houdijk Holland. “We zijn de afgelopen tijd flink gegroeid, zowel in opdrachten als in personeel. En we proberen steeds weer nieuwe dingen uit”. En dat geldt nu ook precies voor het project dat men heeft afgenomen bij AENC: Room Management van het merk GoBright.

“We hebben inmiddels een nieuw project lopen bij AENC, namelijk de vernieuwing van ons bezoekersregistratiesysteem, dus dat zegt genoeg!”

GoBright Digitale Receptie

Hoe is men zo op deze toepassing terechtgekomen?

“De directeur kwam dit tegen bij een andere klant van AENC en wilde dit graag ook toepassen in zijn eigen bedrijf. Men werkt bij Houdijk Holland nu eenmaal graag met mooie, moderne systemen”. Vervolgens is Houdijk terecht gekomen bij AENC en is er een offerte aangevraagd. “De offerte sloot zowel qua prijs als qua producten aan bij onze wensen”.

Tempelman herinnert zich het contact als goed en vlot. Er was sprake van een vlotte communicatie en vragen werden vrijwel direct beantwoord. Er is ook nog een bezoek gebracht door een accountmanager van AENC. Hierin werd een demo gegeven en is de offerte besproken. “Dit was een prettig gesprek en we hebben meteen de bestelling definitief gemaakt.” De hard- en software werden snel geleverd, waarna er nog een korte gebruikerstraining op locatie heeft plaatsgevonden voor de vier ICT’ers binnen Houdijk Holland.

Met het Room Management systeem kunnen gebruikers nu zelf de reserveringen van negen vergaderruimten binnen Houdijk Holland regelen. Dit kan online, via een app of met een interactief display. Deze displays hangen bij iedere vergaderzaal, zodat ook ter plaatse gezien kan worden wanneer een ruimte beschikbaar is.

Inmiddels maakt men enige tijd gebruik van het Room Management. Het wordt goed gebruikt door het personeel. Of Houdijk Holland met een tevreden gevoel terugkijkt op het project? “We hebben inmiddels een nieuw project lopen bij AENC, namelijk de vernieuwing van ons bezoekersregistratiesysteem, dus dat zegt genoeg!”

Sfeerimpressie

Wil je meer weten over project Houdijk Holland?

Bij AENC staan we altijd klaar voor een passende oplossing op maat. Persoonlijk en praktisch. Meer weten? Bel Jerry, 078 – 69 95 889 of stuur een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief
Dit zijn wij
  • Persoonlijk
  • Expertise
  • Servicegericht
  • Productvisie
  • Flexibel