Klanttevredenheidsonderzoek: Ruim 97% van onze klanten zou ons aanbevelen!

Een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek maakt deel uit van onze ISO9001 normering. Wij kunnen misschien wel denken dat we het heel goed doen, maar belangrijker is wat u van ons vindt. Dit voorjaar vroegen wij onze klanten van AENC Audiovisual en AENC ICT Solutions om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Met gepaste trots delen we nu de resultaten met u. 

AENC Audiovisueel

Onze AV-klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8! We stellen onszelf als doel om minimaal een 8 te scoren. Dat hebben we dus gehaald en daar zijn we blij mee, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Daar gaan we de komende tijd weer verder mee aan de slag. Ruim 97% van onze klanten zou ons aanbevelen. Dat is natuurlijk een fantastisch percentage. Onze klantvriendelijkheid, professionaliteit en (technische) kennis scoren gemiddeld het hoogst.

%

%

AENC ICT solutions

Van onze ICT-klanten krijgen we een gemiddelde totaalbeoordeling van 8,1! Daarnaast zou ruim 98% van onze klanten ons aanbevelen. Opnieuw een prachtig percentage.

Onze klantvriendelijkheid en het contact met onze consultants op locatie scoren gemiddeld het hoogst (>8,5). Wij vinden dit cruciaal en zijn blij dat onze klanten dit dus ook bij AENC ervaren.

Deelnemers bedankt!

Langs deze weg willen we alle deelnemers nogmaals hartelijk bedanken voor hun waardevolle bijdrage!