Leer in 3 stappen hoe narrowcasting werkt

Narrowcasting is voor veel bedrijven nog onbekend terrein. In deze blog leggen we u stapsgewijs uit hoe narrowcasting werkt. Zo weet u precies wat voor meerwaarde narrowcasting heeft voor uw bedrijf.

* Vrijblijvend en binnen één werkdag reactie.

Stap 1

Creëer content voor uw narrowcasting systeem

Het belangrijkste onderdeel van narrowcasting: de content. De kracht van narrowcasting is de juiste informatie bieden op het juiste moment. Bepaal dus goed welke informatie u wilt delen met de ontvanger. Maak vervolgens gemakkelijk slides in uw eigen huisstijl. Zo is uw content altijd herkenbaar en professioneel.

Voeg standaard widgets toe aan uw content

Naast uw zelfgemaakte content kunt u natuurlijk ook standaard widgets toevoegen. Deze informatieblokken bieden u dynamische informatie. Denk hierbij aan nieuwsberichten, weervoorspellingen of de huidige tijd. Zo biedt u uw bezoekers of personeel actuele informatie waar zij op dat moment behoefte aan hebben.

Stap 2

Voeg de narrowcasting software toe

Nu u de juiste content heeft ontwikkeld voor uw bezoekers en personeel is het tijd om deze zo goed mogelijk te verwerken. AENC biedt u GoBright View, deze narrowcasting software maakt onderdeel uit van het GoBright platform. Hiermee kunt u gemakkelijk de volgende onderdelen instellen:

 • Afspeellijsten
  Stel gemakkelijk in welke content op welk moment gedeeld moet worden.
 • Zones
  Stel verschillende afspeellijsten in op één scherm. Zo kunt u perfect vaste en dynamische content combineren.
 • Maatwerk widgets
  Heeft u behoefte aan specifieke widgets? Deze kunnen gemakkelijk geprogrammeerd en gekoppeld worden aan uw eigen ICT-systeem.
 • Schakel gemakkelijk tussen kanalen
  Bij noodsituaties kunt u gemakkelijk van kanaal verwisselen. Zo kunnen de beeldschermen gebruikt worden voor wayfinding of actuele informatie.

Stap 3

Koppel een display

Na het toevoegen van de software en het ontwikkellen van uw eigen content is het tijd voor een geschikt display. Beeldschermen met een WebOS platform zijn hier het meest geschikt voor. Bij de aanschaf van een LG WebOs scherm krijgt u een éénjarig GoBright View licentie cadeau. Zo bent u direct klaar om te beginnen met narrowcasting.

Narrowcasting: Waar moet u op letten?

 • Integreer narrowcasting in uw organisatie: Beginnen met narrowcasting is altijd een goed idee. Zorg ervoor dat alle afdelingen van uw bedrijf die hierbij betrokken zijn op de hoogte zijn. Denk hierbij aan Marketing, IT, Communicatie, vormgeving en facilitair.
 • Hou het actueel: Personeel en bezoekers hebben behoefte aan actuele informatie. Kijk daarom goed uit dat de informatie die u deelt niet verouderd is.
 • Kies de juiste plek: Een goed narrowcasting systeem is een meerwaarde voor uw bedrijf of organisatie. Onderzoek daarom ook goed waar u de schermen plaatst. Zo heeft u optimaal profijt van uw narrowcasting systeem.

Heeft u interesse?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888
Of mail naar contact@aenc.nl

Vertel mij wat meer over
Narrowcasting

• Via Teams of telefonisch, wanneer het u uitkomt
• Voor meer informatie, een gratis demo of al uw vragen

Stuur mij eerst een
prijsopgave

• Binnen één werkdag een reactie
Vrijblijvend: u zit nergens aan vast