Maak je lessen leuker, leerzamer en gezonder met Prowise Move

Nieuws

Prowise MOVE maakt je lessen leuker, leerzamer en gezonder. Leerlingen zitten niet op hun stoel, maar staan en bewegen actief voor het Prowise Touchscreen terwijl ze spelenderwijs leren.

De speciaal ontwikkelde MOVE-tools open je in Presenter 10 en bieden een unieke leerervaring. Met de drie slimme camera’s bedienen je leerlingen het Touchscreen zonder het fysiek aan te raken. Dit maakt je lessen interactiever en dynamischer dan ooit. Met de webcam, vier wide area microfoons en de 2.1 Dolby Audio soundbar beschik je over een complete conference-oplossing.

Educatieve tools

Prowise heeft voor MOVE volledig in eigen beheer educatieve tools ontwikkeld. Deze open je vanuit Prowise Presenter 10, onze gratis onderwijssoftware. De tools zijn speciaal voor het onderwijs gemaakt en gericht op serious gaming. Ze zijn compleet anders dan gebruikelijke educatieve games. Kinderen worden namelijk uitgedaagd en gemotiveerd om fysiek en actief bezig te zijn terwijl ze voor het Touchscreen staan. Ze zitten niet stil op hun stoel, staan fysiek voor het scherm en worden getriggerd veel te bewegen. Zo gezond was je les nog nooit

Video conferencing

De Prowise MOVE-camera is ook inzetbaar als normale webcam in combinatie met de vooraf en rechtstreeks op het Touchscreen geïnstalleerde Microsoft Skype-app.De vier in het Prowise Touchscreen verwerkte wide area microfoons herkennen stemmen tot acht meter afstand en zorgen samen met de 2.1 Dolby Audio gecertificeerde soundbar voor unieke mogelijkheden tot leren op afstand. Dit maakt het Prowise Touchscreen de complete conference-oplossing voor scholen, bedrijven en vergaderlocaties.

Bron: Prowise.com