Narrowcasting, het multimedia kanaal

* Binnen 8 werkuur een reactie

De term narrowcasting is afgeleid van het woord broadcasting. Bij broadcasting gaat het om het overbrengen van een boodschap aan een zo groot mogelijk publiek. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting een gerichtere vorm van communicatie. Door middel van audiovisuele displays wordt een bepaald publiek, op een bepaalde locatie, gedurende een bepaalde periode bereikt. Zo kunt u de juiste doelgroep benaderen op de juiste locatie en op het juiste tijdstip.

Bioscooptrailers kijken in de wachtkamer?

Narrowcasting wordt tegenwoordig op veel plekken toegepast. Zo is het bijvoorbeeld te zien in winkels, ziekenhuizen, kantoren, scholen en fitnesscentra in verschillende vormen. Met narrowcasting software is het mogelijk om vrijwel alle content te tonen, en het is ook nog eens geregeld in een handomdraai.

Wat kunt u bereiken met narrowcasting?

Narrowcasting is toepasbaar voor verschillende doeleinden. Zo wordt narrowcasting gebruikt om te:

  • Informeren: Mensen vinden het fijn om geïnformeerd te worden. De displays kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld wachttijden te communiceren.
  • Motiveren: Door gebruik te maken van narrowcasting kunt u acties extra onder de aandacht brengen om zo de potentiële klant over de streep te trekken.
  • Adverteren: De displays zijn ideaal om nieuwe producten onder de aandacht te brengen.
  • Entertainen: Narrowcasting is een ideaal middel om mensen te entertainen tijdens het wachten. Dit kan gedaan worden door nieuwsberichten of TV beelden te tonen
  • Interacteren: Een narrowcasting scherm kan ook zorgen voor een interactieve beleving. Zo kan er een plattegrond van een winkelcentrum getoond worden met daarop informatie over de winkels.

Inspireer uw medewerkers

Narrowcasting van AENC is een ideaal middel om intern te communiceren. Door belangrijke KPI’s, ervaringen van klanten of verkoopcijfers te communiceren met de medewerkers worden deze betrokken bij de organisatie. Informatie die medewerkers motiveert en prikkelt om net dat stapje extra te zetten.

AENC, de specialist op het gebied van narrowcasting

Benieuwd naar wat de narrowcasting software van AENC voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op door hieronder uw gegevens in te vullen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

    Branche:ZakelijkEducatief