NU beschikbaar: ClickShare CSE-200 + en ClickShare CS-100 Huddle

Nieuws

Optimaliseer uw IT-infrastructuur voor een rijkere samenwerking en bereid u voor op “het nieuwe werken” met de nieuwe ClickShare-modellen.

In januari lanceerde Barco twee nieuwe enterprise-producten: een speciale huddle-propositie en een 4K-samenwerkingsoplossing. Met de toevoeging van de ClickShare CS-100 Huddle en de ClickShare CSE-200 + aan hun portfolio, heeft Barco nu een compleet aanbod van intuïtieve, IT-vriendelijke samenwerkingservaringen voor elke vergaderruimte in het bedrijf. Waarbij de focus verschuift van draadloze presentatie tot interactieve vergadersamenwerking.

De ClickShare CS-100 Huddle, ontworpen voor huddle- en kleine vergaderruimten, maakt de ClickShare-productportfolio compleet. Het biedt spontaan, ad-hoc en snel content-sharing. Ideaal voor korte meetings of brainstormsessies met een beperkte groep medewerkers.

Met de ClickShare CSE-200 + kunnen nieuwe manieren van vergaderen worden geïntroduceerd op de huidige werkplek. Brainstormen of meer creatieve discussies worden mogelijk gemaakt door een breed scala aan functies: annotatie, blackboarding, touchback en 4K-ondersteuning met elk type apparaat. De geïntegreerde HD-switch in het CSE-200 + model neemt de stress en het gedoe weg om handmatig te schakelen tussen bronnen (zoals camera’s) en de ClickShare draadloos gepresenteerde content. Interactiviteit en functie-rijk delen is de weg voorwaarts voor de huidige beroepsbevolking en biedt kansen om sneller resultaten te bereiken en hun productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!