NU beschikbaar: ClickShare CSE-200 + en ClickShare CS-100 Huddle

Nieuws

Optimaliseer uw IT-infrastructuur voor een rijkere samenwerking en bereid u voor op “het nieuwe werken” met de nieuwe ClickShare-modellen.

In januari lanceerde Barco twee nieuwe enterprise-producten: een speciale huddle-propositie en een 4K-samenwerkingsoplossing. Met de toevoeging van de ClickShare CS-100 Huddle en de ClickShare CSE-200 + aan hun portfolio, heeft Barco nu een compleet aanbod van intuïtieve, IT-vriendelijke samenwerkingservaringen voor elke vergaderruimte in het bedrijf. Waarbij de focus verschuift van draadloze presentatie tot interactieve vergadersamenwerking.

De ClickShare CS-100 Huddle, ontworpen voor huddle- en kleine vergaderruimten, maakt de ClickShare-productportfolio compleet. Het biedt spontaan, ad-hoc en snel content-sharing. Ideaal voor korte meetings of brainstormsessies met een beperkte groep medewerkers.

Met de ClickShare CSE-200 + kunnen nieuwe manieren van vergaderen worden geïntroduceerd op de huidige werkplek. Brainstormen of meer creatieve discussies worden mogelijk gemaakt door een breed scala aan functies: annotatie, blackboarding, touchback en 4K-ondersteuning met elk type apparaat. De geïntegreerde HD-switch in het CSE-200 + model neemt de stress en het gedoe weg om handmatig te schakelen tussen bronnen (zoals camera’s) en de ClickShare draadloos gepresenteerde content. Interactiviteit en functie-rijk delen is de weg voorwaarts voor de huidige beroepsbevolking en biedt kansen om sneller resultaten te bereiken en hun productiviteit en efficiëntie te verhogen.