TRENDING
Presenter 8.0 is live!

Prowise Presenter is uitgebreid met extra functionaliteiten om het gebruik nog eenvoudiger te maken.

Er zijn additionele tools toegevoegd en u heeft nu de optie om meerdere presentaties te openen in één venster, in verschillende tabbladen. De ProConnect app is verbeterd en er is nog veel meer nieuws. De meeste features worden hieronder uitgelegd.

Open meerdere presentaties in één venster, in verschillende tabbladen!

De Presenter app ondersteunt nu het gebruik van verschillende tabbladen in één venster op uw computer en touchscreen. Deze functionaliteit maakt het ook mogelijk voor u om objecten tussen presentaties te kopiëren en te plakken. Hierdoor bespaart u tijd gedurende de dag en kunt u makkelijk switchen tussen presentaties. Met de nieuwe update is ook de inlaadtijd van een presentatie aanzienlijk verbeterd.

Presenter denkt vooruit
De meeste tools zijn uitgebreid met een nieuwe, erg handige functionaliteit. Wanneer u een tool in uw presentatie opslaat, onthoudt Presenter deze automatisch in de laatst gebruikte instellingen. Als u uw presentatie opnieuw opent, toont Presenter de tool met uw laatst opgeslagen instellingen.

Nieuwe tools
• Puzzels maken
• Wiskundebalans (vernieuwd voor PO, nieuw voor VO)

Zelfs betere interactiviteit
De ProConnect app is significant verbeterd. De update heeft snelheids- en stabiliteitsverbeteringen om het gebruik van alle ProConnect functionaliteiten te optimaliseren.

Ruimte voor meer illustraties
Er zijn nu nog meer nieuwe illustraties beschikbaar in Presenter.

Geavanceerdere IT-integraties maakt Presenter nog krachtiger
Als aanvulling op het handmatig toevoegen van gebruikers, kunt u nu uw Active Directory users verbinden met Presenter. Deze automatische synchronisatie bespaart u tijd in het onderhoud van uw accounts.

Gebruikt u de Presenter app op uw Windows of Mac computer? Alle nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden dan automatisch geüpdatet, u hoeft dus niet te doen.

VESTIGING ALBLASSERDAM

Ohmweg 65 – 69
2952 BB Alblasserdam

0031 – (0)78 – 69 95 888

AENC GROEP

Ohmweg 65 – 69
2952 BB Alblasserdam

0031 – (0)78 – 69 95 888

VESTIGING IJSSELMUIDEN

Spoorstraat 56f
8271 RH IJsselmuiden

0031 – (0)38 – 33 33 044

VESTIGING KONTICH

Singel 5
2550 Kontich (België)

0032 – (0)89 – 30 88 45