Hoe Prowise schoolborden het onderwijs ondersteunen

Hoe Prowise schoolborden het onderwijs ondersteunen

Huidige studenten hebben het niet gemakkelijk in het onderwijs. Veel druk en veel afleiding maken het moeilijk voor studenten. In deze blog leggen we u uit hoe Prowise schoolborden het onderwijs kunnen steunen en studenten kunnen helpen tijdens hun onderwijsperiode.

Betrokkenheid wordt verhoogd door Prowise schoolborden

Studenten worden steeds meer afgeleid door de huidige technologische ontwikkelingen, zoals mobiele telefoons, smartwatches en laptops. Om studenten toch te betrekken is het belangrijk dat de les zo snel mogelijk zonder vertraging kan beginnen. Prowise schoolborden kunnen gemakkelijk automatisch opgestart worden en direct gelinkt worden met de apparatuur van de spreker. Zo kunnen presentaties gemakkelijk zonder vertraging beginnen. Hierdoor zijn studenten meer betrokken dan bij traditionele schoolborden.

Sla gemakkelijk aantekeningen op met uw Prowise schoolborden

Heeft u een zeer uitgebreide presentatie gegeven of wilt u graag terugkomen op vorige aantekeningen? Met traditionele schoolborden heeft u niet de mogelijkheid om aantekeningen op te slaan en deze in toekomstige lessen te gebruiken. Met Prowise schoolborden is dit wel het geval. Zo hoeven leraren niet meer aantekeningen te herschrijven wat het lesgeven makkelijker maakt. Hierdoor ondersteunen Prowise schoolborden de effectiviteit van leraren en studenten in het onderwijs.

Geef uw lessen en presentaties een boost

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met presenteren en het geven van informatieve lessen is dit zeker het geval. Geef uw presentaties een boost met de digitale Prowise schoolborden. U kunt met de digiborden het onderwijs ondersteunen door het toevoegen van digitale content aan uw presentaties. Zo verandert uw standaard tekstpresentatie in een mooi vormgegeven digitale presentatie, vol informatieve grafieken en tabellen.

Digiborden in het onderwijs voorkomen vertragingen

De Prowise digiborden voorkomen vertragingen. Door de quick acces functie op de Prowise schoolborden kunnen studenten en leraren gemakkelijk presentaties beginnen zonder opstartproblemen, zoals het aansluiten van apparatuur of het opstarten van het systeem. Door bewegingssensoren wordt het systeem automatisch opgestart en met handige poorten kunnen externe apparaten zeer snel gekoppeld worden. Zo kunt u zonder vertragingen uw presentatie beginnen.

Deel aantekeningen automatisch met studenten

Het overschrijven van aantekeningen is verleden tijd. Tijdens presentaties zijn veel studenten vooral bezig met het noteren van alle informatie en de bijbehorende opmerkingen over deze informatie. Dit kost veel tijd, waardoor studenten minder betrokken zijn bij de presentatie en ook minder anticiperen. Met het Prowise schoolbord kunnen aantekeningen en opmerkingen opgeslagen worden en direct verstuurd worden naar de schoolaccounts van de studenten. Zo hoeven zij dit niet zelf nogmaals te noteren en kunnen ze lessen teruglezen.

Meer weten?

Vraag een adviesgesprek aan

Bel ons op 078 – 69 95 888

Of mail naar contact@aenc.nl

Advies over Prowise schoolborden?

Bent u na bovenstaande blog benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het inzetten van Prowise schoolborden binnen uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

    '

    Maak uw keuzeAdviesgesprekPrijsopgave