Nieuwe reeks webinars vanaf september:
mis het niet!

Ook dit najaar organiseren we een nieuwe serie webinars. Deze sessies staan erom bekend altijd actueel, praktisch en interactief te zijn én kort en krachtig. Uiteraard worden alle presentaties weer verzorgd door onze onderwijsspecialist Martin de Fockert. Bekijk hieronder welke thema’s aan bod komen en schrijf u alvast in.

Donderdag 9 september 2021

Met Prowise goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Zorg dat uw touchscreen helemaal klaar is voor het nieuwe schooljaar! Belangrijk voor de instructie, interactie, uitleg en training. In dit webinar komen vragen aan bod als: is de Central software up-to-date? Zijn de juiste apps geïnstalleerd? Werkt u al met de Prowise Presenter app voor Windows of Android? Aangevuld met veel tips & tricks. We lopen alles stap voor stap door en zorgen dat u optimaal van start kunt gaan dit schooljaar. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bedoeld voor: Docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO

Donderdag 16 september 2021

Hybride werken: structureel binnen uw organisatie

Voor Covid-19 leek het een noviteit, inmiddels is het in een toenemend aantal klaslokalen en vergaderruimtes dagelijks in gebruik. Ons hybride concept biedt de mogelijkheid om deelnemers thuis en op locatie optimaal te bedienen. Of het nu gaat om een docent voor de klas, een trainer in een bedrijf of een meeting met (internationale) klanten, de ervaring wat betreft beeld en geluid voor de deelnemers is optimaal. Tijdens dit webinar kijken we samen naar de werking en eenvoudige manier van gebruik. De voor- en nadelen kunt u zelf ervaren als deelnemer thuis of op locatie. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bedoeld voor: Docenten in het PO, VO en MBO, IT-beheer en directie, trainingsinstellingen en bedrijfsleven

Donderdag 23 september 2021

Prowise Central: de laatste ontwikkelingen

In dit webinar nemen we de laatste ontwikkelingen rondom Prowise Central, het Android besturingssysteem op elke nieuw Prowise scherm met u door. Na afloop bent u op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Start een Teams sessie met één klik op het bord, open Word documenten of start een PowerPoint presentatie. Bekijk uw favoriete websites in hoge 4K kwaliteit of start een YouTube video in Presenter software zonder hinderlijke reclames. Veiligheid staat voorop in deze 100% door Prowise zelf ontwikkelde omgeving. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bedoeld voor: Docenten in het PO, VO en MBO, IT-beheer en directie

Donderdag 11 november 2021

Toptechnieken in Prowise Presenter

Ieder softwarepakket kan in principe gebruikt worden op een interactief touchscreen, maar niet alles is even geschikt en krachtig. Voor effectief gebruik van (grote) interactieve schermen is speciale software ontwikkeld, bijv. SMART Notebook of Prowise Presenter. Die laatste biedt veel mogelijkheden voor iedere docent en/of leerling en is bovendien gratis en platformonafhankelijk. Hoe doseert u tempo en informatie in uw les? Hoe houdt u het spannend en wat zijn de mogelijkheden van object georiënteerde software in de klas? Tijdens dit webinar gaan we dieper in op een aantal krachtige technieken die u van pas kunnen komen in de dagelijkse lespraktijk. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bedoeld voor: Docenten en leerkrachten in het PO, VO en MBO

Dinsdag 9 december 2021

Prowise ScreenControl: online beheer van al uw touchscreens

Wat zijn de nieuwe mogelijkheden rondom het beheer van Prowise Touchscreens binnen uw organisatie? Met Prowise Screen Control kunt u alle touchscreens vanaf een centrale locatie beheren. Bepaal vanaf de IT-afdeling welke apps voor welke docenten beschikbaar zijn en krijg inzicht in het gebruik. Wat kan AENC hierin voor u betekenen? We kijken naar de meer beheersmatige kanten van de Prowise oplossingen, dus dit webinar richt zich vooral op IT-managers en beheerders. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bedoeld voor: IT-beheer en directie