Schrijfervaring in Presenter nu nog beter

Nieuws

Maak jij in de Windows-app gebruik van Prowise Presenter? Download dan nu de nieuwe versie van onze gratis onderwijssoftware. Met deze update schrijf je nauwkeuriger, realistischer en sneller dan ooit.

Download de update

Wil jij gebruikmaken van de verbeterde schrijfervaring in Presenter en draai je onze onderwijssoftware in de Windows-app? Download dan de meest recente versie via de klantenservice-pagina op onze website. Je hebt keuze uit Presenter met of zonder touchtafel-tools. Na het installeren van de update ga je direct aan de slag met de nauwkeurige en snelle schrijfbeleving.

100% gratis

Uiteraard is ook deze update van Prowise Presenter volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. Prowise biedt de interactieve onderwijssoftware namelijk sinds november 2018 compleet kosteloos aan. Dit geldt voor bestaande en nieuwe gebruikers!

Wat is Presenter?

Ben je nog niet bekend met onze onderwijssoftware? Met Prowise Presenter maak je op een eenvoudige, snelle en interactieve manier lessen of presentaties. Je kiest bijvoorbeeld uit afbeeldingen, video’s, tools, touchtafel-tools en 3D-modellen, maar ook kant-en-klare leerlijnen, quizzen en mindmaps. Maak een gratis account aan en probeer het zelf.

Bron: prowise.com | Download de software