Unieke driewegsintegratie Room Booking

* Vrijblijvend en binnen 8 werkuur een reactie

Gebruikt u TOPdesk en hoort u vaak dat uw medewerkers liever in Outlook reserveren dan in TOPdesk? Niet vreemd natuurlijk, want voor veel mensen is Outlook dé basis om hun afspraken te plannen. Erg vervelend als diegene eindelijk een gaatje heeft gevonden, maar dat vervolgens blijkt dat er geen ruimte beschikbaar is.

En dan hebben we het nog niet eens over uw kant van het verhaal, met no-shows en klachten over het aantal ruimtes. Gelukkig is er een snelle oplossing: met de Outlook Room Booker van Scope4Mation en GoBright Room Management synchroniseert u automatisch reserveringen tussen Outlook en TOPdesk. Uw medewerkers reserveren eenvoudig via Outlook een ruimte tijdens het plannen van de afspraak en hoeven dus geen andere software te openen. TOPdesk krijgt de gegevens uit Outlook automatisch binnen. Wordt een afspraak in Outlook geannuleerd? Dan krijgt TOPdesk een seintje om de ruimte vrij te geven. Dus geen lege ruimtes meer terwijl uw medewerkers alles op bezet zien staan.

Bovenstaande mogelijkheden en nog veel meer voordelen worden mogelijk gemaakt dankzij een unieke driewegsintegratie tussen FMIS (TOPdesk), Room Management (GoBright) en Outlook Room Booker (Scope4Mation).

Ervaar hoe eenvoudig het is om vergaderingen te synchroniseren tussen deze systemen. Zie in de praktijk hoe de reservering aangemaakt wordt vanuit Outlook, hoe u aanvullende diensten toevoegt en hoe simpel het is om de reservering te wijzigen. Maak kennis met de Outlook Room Booker en GoBright Room Management.

Neem contact op voor een gratis demonstratie

 

    Branche:ZakelijkEducatief

    Onze oplossing voor vergaderruimtebeheer